Position: hotel888 > infektion >

risiko for kortison skud

   Kortison er et naturligt forekommende hormon i kroppen producerer i binyrerne , benævnt " stress hormon " , fordi det rejser blodtrykket i perioder med stress og sygdom . Syntetisk kortison har vist sig at have lignende virkninger for naturlige kortison og bruges som en medicinsk behandling på grund af dens umiddelbare smertestillende effekt . Kortison skud kan umiddelbart mindske forskellige akutte symptomer , ifølge Mayo Clinic . Mayo Clinic rapporter om, at intravenøs eller intramuskulær kortison skud , og mundtlige cortison medicin , der tages som en steroid hæmmer for korte perioder for en bred vifte af lægelige årsager og for at vise lidt bivirkning eller risiko . Injektion bruges til midlertidigt at reducere betændelse eller hævelse i et lokaliseret skade på kroppen, og Mayo Clinic rapporter , de er effektive til kortvarig behandling af ledskader , kutant og subkutant hævelse .

injektionsstedet


Der er bekymring over risikoen for fortsatte brug af kortison skud for langvarig sygdom eller kronisk ledsmerter . Patienter med kronisk sygdom som leddegigt , slidgigt , lupus , autoimmune sygdomme eller remitterende sygdom får et maksimalt indsprøjtning beløb per måned for at minimere komplikationer i forbindelse med gentagne kortison steroid brug . Gigt Behandling og Relief. com rapporter om, at huden udtynding er en mulig risiko for gentagen kortison indsprøjtninger på samme sted , hvilket øger muligheden for at huden brud forårsager livstruende infektion, hvis der ikke straks rettes . Desuden kan en koncentreret mængde af kortison ophobning forårsage hud pigment at lysne omkring injektionsstedet . Forkert sterilisation af instrumenter og injektionsstedet kan også forårsage infektion , og mindre almindeligt , allergi til steriliserende løsning Betadine vil forårsage hudreaktioner .

Bone Død


The Journal of American Medical Association rapporterer, at efter lang tids brug af kortison skud direkte sprøjtet ind i knoglen , er der en øget mulighed for Avaskulær af knoglen . Det betyder, at knoglen effektivt begynder at forringes , og hvis venstre ubehandlet, vil knoglen begynder at forårsage ekstrem smerte
og i sidste ende dø . De fleste patienter , der lider af denne får brug for løbende forebyggende behandling for at standse yderligere knogletab eller behov for kirurgisk behandling for irreversibel knogledestruktion .

Andre Risici


Ifølge Mayo Clinic , gentagen brug af kortison skud kan forårsage og ophøje forskellige betingelser , herunder high- blodsukker hos patienter med diabetes mellitus . Det kan også forårsage steroid-induceret diabetes patienter, der ikke tidligere lidelse diabetes og kan, må i ekstreme tilfælde af utilsigtet overdosis og over-recept , forårsage sepsis , eller død .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------