Position: hotel888 > infektion >

tegn på svamp i fingernegle

   Svampeinfektioner af neglen kan være uinteressant , vanskelig at behandle , og kan endda være smertefulde hvis de får lov at sprede sig. Svampe formere sig i varme , fugtige miljøer , hvilket gør svampeinfektioner i tånegle mere almindelige . Når en infektion har fundet sted , er det vigtigt at konsultere en læge for behandling , som løbende infektion kan forårsage neglen til at smuldre eller falde af.

Om


Svampeinfektioner i neglen er typisk forårsaget af en gruppe af svampe kaldet dermatofyter , men kan være forårsaget af skimmel og gær så godt. Svampe ind i neglen igennem ubetydeligt nedskæringer i huden eller en åbning mellem huden og neglen . Omklædningsrum , brusere og fugtig varme sokker er alle primære områder for svampe at trives .

første symptomer


Det første tegn på , at der kan være en svampeinfektion af neglen er en lille hvid eller gul plet på neglen , normalt nær spidsen af neglen . Bemærk, at små hvide pletter kan opstå efter skade neglen , men pletter på grund af svampe vil typisk ske tættere på toppen af neglen og ikke i midten af neglen . Svampeinfektioner kan være smitsom , men kun ved konstant at hud-mod-hud kontakt .

symptomer på infektion


Tegn på at en svampeinfektion har spredt indeholde søm , der vises gullig eller kedelig, forvrænget , smuldrende eller fortykket . Hvis neglen er adskilt lidt fra huden på grund af infektionen , kan aflejringer af under neglen , hvilket medfører en formørket farve . Der kan være smerter eller ubehag , især hvis neglen er løsnet sig fra huden .

Behandling

Se en læge på de første tegn på søm infektion , som infektionen kan sprede sig og forårsage skade , indtil de behandles . Læger kan ordinere en mundtlig svampedræbende medicin , et aktuelt svampedræbende salve eller polish , eller endda kirurgi , hvis skaden er omfattende . Altid kontakte en læge med eventuelle spørgsmål. Bemærk, at antimykotisk behandling kan tage op til ni måneder til at arbejde , fordi det tager så lang tid for et søm til at vokse ud og et sundt at erstatte det.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------