Position: hotel888 > infektion >

test for udvidede livmoderen

   En gynækolog er en læge , der har specialiseret sig i kvindelige reproduktive sundhed . Denne specialist diagnoser og behandler en række problemer, herunder en udvidet livmoderen . Hvis du har mistanke om en forstørret livmoder , se en gynækolog for at teste den betingelse

Du skal bruge: .
Medicinsk fløde
Vakuum .

Identifikation


Symptomerne fremmøde læger overveje at teste for en udvidet livmoderen . Kraftig blødning , svær krampe, anæmi , der passerer blodpropper og lang menstruation er alle almindelige tegn på en udvidet livmoderen . Hvis en patient klager over disse symptomer , kan en gynækolog har mistanke om en udvidet livmoderen og udfører test for at se , om patienten har en udvidet livmoderen

Typer


Der er tre typer af tests , der identificerer en udvidet livmoder . undersøgelse , ultralyd og magnetisk resonans imaging ( MRI ) . Læger bruger disse tests sammen for at identificere en udvidet livmoder og årsagen til den tilstand.

fysisk undersøgelse


Under en fysisk eksamen, gynækologen skubber på den nederste del af maven for at føle toppen af livmoderen . Lægen kan også bruge fingrene internt , mens du trykker på den nederste del af maven for en mere præcis fornemmelse af livmoderen størrelse .

Ultralyd

Der er to typer af ultralyd bruges til at diagnosticere en udvidet livmoderen . Under en ekstern ultralyd , flytter tekniker wand over din nedre mave for at få et billede af livmoderen . En vaginal ultralyd giver mulighed for et bedre overblik over indersiden af livmoderen , så de læger forstå, hvorfor du har en forstørret livmoder .

Magnetic Resonance Imaging

MRIs er mindst indgribende og mest præcise måde at se indre organer . MRIs er også dyrere end de to andre metoder , så din læge kan eller ikke kan bestille en . Under en MRI , lå du på et bord i en stor slange , mens maskinen tager billeder af din nedre del af maven.

Misforståelser

Mens nogle kvinder har fjernet livmoderen for et udvidet livmoder , dette er en sidste foranstaltning , og kun for svær sager . Mange kvinder med en udvidet livmoderen kræver anti-inflammatoriske medicin og se gynækolog oftere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------