Position: hotel888 > infektion >

ben svaghed i ms

   Multipel sklerose eller MS er en kronisk inflammatorisk sygdom , der påvirker det centrale nervesystem , ifølge Baylor University Medical Center . MS ses hos ca 6 personer i hver 10. 000 , og er mere almindelig i køligere klimaer

parese


Svaghed i benmusklerne af MS-patienter er også kendt som parese , som er den medicinske betegnelse for delvis eller mild lammelse , ifølge gruppen All About multipel sklerose . Det er en fælles symptom på MS .

Atrofi


Som beskeder til benene er blokeret under MS , musklerne er brugt mindre , hvilket resulterer i atrofi .

Årsag


Leg svaghed i MS er forårsaget af blokeret eller dårligt sendes beskeder fra hjerne og rygmarv . Læsioner på rygmarven og hjernen blokere transmission af beskeder til musklerne i benene , hvilket fører til spild af musklerne , ifølge den britiske velgørenhedsorganisation Multipel sclerose Trust .

Områder

Læsioner berøre fælles nervebanerne i cerebella , hjernestammen og rygmarven , ifølge All About multipel sklerose .

Problemer

Ben svaghed og nedsat muskelmasse i benene kan resultere i andre problemer , som den multipel sklerose Elsparefonden lister problemer med at balancere og gå . En stigning i den eksisterende tarmproblemer også kan medføre . Ben svaghed kan forværre træthed problemer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------