Position: hotel888 > infektion >

fødevarer og væsker godt for urinvejsinfektion

   En urinvejsinfektion ( UTI ) er forårsaget når bakterier kommer i urinvejene , som består af nyrer , blære , urethra og urinledere . Ifølge Mayo Clinic , er hele urinvejene udsat for smitte , men den mest almindelige steder for smitte er blæren og urinrøret . Mens antibiotika er ofte nødvendigt at behandle med en bakteriel infektion , spise visse fødevarer og drikke masser af væske , kan bidrage til at mindske ubehag og fremskynde heling efter Mayo Clinic .

Vand


Når der lider af en urinvejsinfektion , Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand for at fortynde din urin, som hjælper med at forhindre nyresten eller yderligere smitte . Netwellness. org tyder på, at nyresten er forårsaget når urinsyre bliver for koncentreret , således at de udgør små krystaller , der vokser til at blive smertefulde sten i nyrerne . Stigende væskeindtag , specielt vand , hjælper til at minimere en oprustning af urinsyre samt skylle urinvejene for at forhindre en ophobning af bakterier på blæren eller urinlederne . Mayo Clinic foreslår imod drikke drikkevarer , der indeholder koffein og citrus juice , fordi de ingredienser, kan forårsage irritation af blæren . Mothernature. com foreslår drikker 64 ounce vand hver dag for de mindre end 50 år , og 80 ounces vand for personer over 50 , da der er mere hyppige væsketab .

Tranebær


For dem tilbøjelige til at UTI , tranebær er en væsentlig behandling og forebyggende til en urinvejsinfektion efter Mayo Clinic . Mayo Clinic siger også , at når der lider af en urinvejsinfektion , bør den første form for forsvar antibiotika for at fjerne skadelige bakterier , men tranebær er nyttigt at holde bakteriel ud af blæren foring . Mothernature. com og certificeret ernæringsforsker Cherie Calbom , MS tyder på, at dem, der lider af hyppige infektioner kan reducere forekomsten af urinvejsinfektioner ved at drikke 16 ounces friske eller organisk tranebær juice hver dag . Det er vigtigt at undgå tranebærsaft cocktail juice , da der er for meget sukker i formlen at være gavnlig for afværge bakterier .

Andre Foods


Ud at drikke tranebærsaft , University of Maryland Medical Center ( UMM ) foreslår at spise hele tranebær for deres bakterier-sprænge effekt . Den UMM anbefaler også at spise blåbær , da deres antioxidant niveauer og effekter på bakterier i blæren ligner tranebær virkninger . Yderligere mad valg , der anbefales af UMM omfatte fødevarer med antioxidanter som frugt ( kirsebær ) og grøntsager ( peberfrugt , squash ) . Høj -fiber fødevarer er foreslået at reducere symptomer, herunder hele korn, rodfrugter , havre og de naturlige fibre psyllium skallerne , som findes i naturlige fødevarer butikker . Yoghurt, som indeholder probiotiske Lactobacillus acidophilus , er også en fordel i at opretholde sunde bakterier niveauer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------