Position: hotel888 > infektion >

hvad er årsagerne til smerter under venstre bryst ?

   Smerter under venstre bryst kan være forårsaget af en tilstand, der kaldes costochondritis . Når brusk , der er placeret mellem dine ribben bliver betændt , dette resulterer i costochondritis . Ribben bliver generelt betændt på det tidspunkt , hvor de lægger på din brystbenet eller brystben . Dine led i dette område kan svulme som et resultat af costochondritis

costochondritis


Ifølge Loyola University Health System og Costochondritis. org , kan denne betingelse forårsage smerte i brysterne .

før menstruationen


Lige før din menstruation , når der er højere prostaglandin niveauer i en kvindes krop , kan disse prostaglandiner flygte ind i blodbanen fra livmoderen og har en indflydelse på dine muskler , der forårsager smerte i brysterne .

Effects


Du kan føle smerter i den forreste del af din brystkassen og en kedelig , smertende smerter i brystet såvel som i dine bryster . Hvis du rører din ribben de er følsomme og ømme .

Andre årsager

Smerter i nederste venstre bryst kan også være resultatet af irritation brystet væg , irritation af brystvæg muskler , eller som følge af lungehindebetændelse , der er betændelse kaldes lungehinden , som ligger mellem lungerne og brystvæggen .

henstilling

Brystsmerter kan indikere noget andet end costochondritis . Lav en aftale med din læge og få en officiel diagnose .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------