Position: hotel888 > infektion >

hvad er de behandlinger af jetlag søvn uorden ?

   Jetlag er en midlertidig søvnforstyrrelse , der udvikles, når kroppens naturlige ur ikke passer til den lokale tidszone . Mange mennesker udvikler også fysiske tegn på jetlag , såsom diarré , forstoppelse , kvalme , hovedpine og svedtendens . Når du rejser mod øst , kan du have svært ved at falde i søvn på en normal tid og vågne om morgenen . Westward rejse gør det vanskeligt at holde sig vågen om natten , og du kan vågne før daggry . Heldigvis er der nogle ting, du kan gøre for at undgå generende virkninger af jetlag .

Planlægning


Du kan muligvis forhindre et alvorligt tilfælde af jetlag ved at lave nogle ændringer i din kalender før din rejse . Prøv at flytte din tidsplan op eller tilbage ved et par timer , afhængigt af hvor du rejser . Dette vil gøre det lettere for din krop at tilpasse sig den tidszone på din destination . Det er også en god ide at forsøge at få nogle ekstra hvile for de få dage , før din rejse , så du ikke efterlader mærker allerede træt . Når du ankommer til din destination , kan du prøve at tilpasse sig til den lokale tid inden for en dag eller to . Mens du rejser , undgå at sove på et tidspunkt ( på det lokale ur ), når du normalt ville være vågen .

Melatonin


Melatonin er et hormon, der findes naturligt i kroppen . Under en supplerende dosis af melatonin kan hjælpe afværge nogle af de værre tilfælde af jetlag . Du kan finde melatonin i tillæg form på mange ernærings-og helsekost butikker . Under dit fly , tage en 3 til 5 mg dosis af melatonin . Gentag dosis et par timer , før du planlægger at gå i seng på din destination . Du kan gentage dosis et par timer før sengetid for cirka tre dage efter deres ankomst til at holde symptomerne på jet lag i skak .

Hydration


Det er altid en god ide at bo hydreret , men det er især vigtigt at drikke masser af væske på en lang flyvetur på grund af den tørre atmosfære på flyet . Til ophold hydreret , bringer vand med dig på flyet . Undgå alkoholiske og koffeinholdige drikke før, under og efter dit fly , fordi de kan afbryde din søvn mønstre og også forårsage dehydrering .

Bliv Sund

En anden god måde at hjælpe med at forhindre jetlag er at spise en sund og afbalanceret kost og få masser af fysisk aktivitet . Hvis du motionerer regelmæssigt , fortsætte med at gøre det op til og under din rejse . Hvis du ikke er i god fysisk form , så prøv at vedtage en sundere kost og få mere motion starter et par uger før din rejse. Du bør også forsøge at holde bevæge sig under din flyvning. Benytte sig af mulighederne for at komme op og gå rundt i kabinen , og hvis du har nogen layovers sørg for at få ud af flyet og gå rundt i lufthavnen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------