Position: hotel888 > infektion >

hvad er farerne ved micardis ?

   Micardis er et lægemiddel, som bruges til at kontrollere højt blodtryk . Det er en af en gruppe af lægemidler kaldet angiotensin II- receptor antagonister . Ifølge Drugs. com er Micardis også ordineret til at skære ned chancerne for slagtilfælde og hjerteanfald . Men ligesom mange stoffer , går Micardis har bivirkning og nogle farer , hvis ikke så brugt instrueret .

Graviditet


Ifølge Drugs. com , anvendelse af Micardis under en graviditet er ekstremt farlig . Selvom skadelig , hvis den tages på noget tidspunkt under en graviditet , Micardis er især farlig , hvis den tages i andet eller tredje trimester . Du risikerer at skade barnet eller endog drab det . Hvis du finder ud af du er gravid , mens De tager Micadis , er det vigtigt at stoppe brugen øjeblikkeligt og tale med din læge . Micardis kan også komme ind modermælk og skade dit barn , så ammende mødre bør ikke tage medicinen enten .

Side Effects


Common, mindre bivirkninger fra at tage Micardis omfatter næse, hoste og træthed . Nogle mennesker vil opleve rygsmerter og abdominal ubehag . Micardis kan også øge svedtendens . Mere alvorlige bivirkninger omfatter svimmelhed , smerter i brystet , problemer med vandladning , hævelse i arme og ben og en åndenød . Hvis du oplever bivirkninger , skal du kontakte din læge . Som alle medicin , er det også muligt at få en allergisk reaktion over for Micardis . Symptomerne omfatter nældefeber og hævelse i ansigtet , tunge og hals .

Interaktioner og farer


Ifølge Drugs. com , mennesker, der tager et diuretikum eller digoxin bør ikke tage Micardis . Før du starter noget lægemiddel , er det vigtigt at tale med din læge om alle vitaminer og urter , du tager for at sikre, at det er sikkert at fortsætte med at bruge .

I nogle ekstremt sjældne tilfælde er Micardis været kendt for at forårsage den fordeling væv i skelet -systemet som forårsager nyresvigt . Hvis du oplever nogen muskelsmerter , feber eller mørk-farvede urin , mens De tager Micardis , skal du kontakte din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------