Position: hotel888 > infektion >

hvad er søvn behandlinger for jetlag ?

   Enhver, der har taget en lang flyvetur over flere tidszoner har sikkert oplevet mindst mild jetlag . Når din biologiske ur er ude af trit med den lokale tid , kan det være svært at sove og udføre almindelige , daglige aktiviteter . I mange tilfælde kan folk udvikle fysiske tegn og symptomer som en følge af jetlag . Udover søvnløshed og ekstrem træthed , omfatter tegn på jetlag hovedpine , kvalme , diarré , forstoppelse , angst , hukommelsestab og koncentrationsbesvær . Der er flere ting, du kan gøre for at hjælpe dig med at håndtere jetlag efter en lang flyrejse eller forhindre det i første omgang .

Skift din tidsplan


Når du vil tage en lang flyvetur over flere tidszoner , du kan prøve at tilpasse sig til den tidszone , du vil besøge endnu , inden de forlader . I dagene før du rejser på din rejse , så prøv at flytte din tidsplan frem eller tilbage med et par timer til i højere grad matcher den tid, hvor du skal hen . Det er også vigtigt at overveje , hvor du rejser . Når du rejser mod vest , kan du prøve at flytte din tidsplan tilbage et par timer . For øst rejser , flytte det op et par timer .

Det er også en god idé at forsøge at få nogle ekstra hvile , før din rejse. Prøv at få en ekstra time eller to af søvn i et par dage før jer hvile. Under dit fly , så prøv at undgå at sove på tidspunkter , hvor du normalt ikke ville kunne sove .

ophold hydreret


Det er nemt at blive dehydreret på lange flyvninger , men opholder sig hydreret kan hjælpe dig med at undgå nogle af de generende virkninger af jet lag . Prøv at drikke vand regelmæssigt mens du flyver , og undgå alkoholiske eller koffeinholdige drikkevarer før , under eller efter din rejse , fordi de kan forstyrre søvn mønstre og forårsage dehydrering .

Melatonin


Det hormon melatonin kan hjælpe med at mindske virkningerne af jetlag efter en lang flyvning. Prøv at tage 3 milligram til 5 milligram i løbet af din flyvning og derefter igen flere timer , før du planlægger at gå i seng på din destination . Du kan tage en dosis af melatonin flere timer før sengetid i flere dage for at forsøge at holde jetlag i skak . Melatonin kan findes som et supplement på mange helsekost og ernæringstilskud butikker .

Motion

Kom motion og forsøger at holde sig i form i løbet af dine rejser er en anden måde at begrænse virkningerne af jetlag minimeres . Hvis du motionerer regelmæssigt , kan du prøve at gøre det i løbet af din rejse . Men undgå motion inden for et par timer for at gå i seng , fordi det kan gøre det sværere at falde i søvn . Det er også vigtigt at forsøge at komme op og bevæge sig rundt under en lang flyvetur . Hvis du kan , så prøv at gå ad kirkegulvet af flyet et par timer . Og hvis du har planlagt layovers , drage fordel af muligheden for at få ud af flyet og gå rundt til en smule .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------