Position: hotel888 > infektion >

hvordan man behandler mennesker sukkerærter

   Many , også kendt som fnat , er mest almindeligt forekommende hos hunde og katte . Many er forårsaget af små mider på huden , som nemt kan sprede sig til mennesker . Symptomer på fnat omfatter konstant kløe , røde knopper eller nældefeber over hele kroppen , og skorpet eller skællet hud . Hvis du har mistanke om du måske har fnat , bør du konsultere en hudlæge med det samme . Typisk vil du blive ordineret en aktuel creme , der skal gælde for hele din krop om natten . Det er også vigtigt at behandle alle andre , du er kommet i tæt kontakt med , som fnat kan være i dvale i en periode, før skyder op.

Du skal bruge:
Medical fløde
. Vakuum .


1 .

Anvend den foreskrevne medicinske cremen på huden ved hele din krop før du går i seng . Dette omfatter håndfladerne og fingernegle. Må ikke vaskes fløden indtil næste morgen , da det skal stå på i 8 til 14 timer for at være effektiv . Alle personer, der er kommet i tæt kontakt med dig , bør også bruge det medicinske creme .
2 .
Vask alt tøjet , ved hjælp af de hotteste vandet muligt på din vaskemaskine indstillinger . Du kan også sætte rent tøj i tørretumbleren på de varmeste indstilling i 30 minutter.
3 .
Skift lagner , og vask det ark , du sidst sovet i meget grundigt .


4 .
Vakuum alle tæpper i huset . Smid posen når du er færdig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------