Position: hotel888 > infektion >

hvordan man bruger en varmepude på en mave for smerte

  Der er et væld af årsager til mavesmerter , fra menstruationskramper til forstoppelse til generelle mave smerter . Anvendelsen af varme er en testet metode til at slappe af i maven musklerne og lindre de smerter, du kan opleve . Mange forskellige typer af puder er tilgængelige på markedet-fra engangsbrug puder , til at mikrobølgeovn hvede puder , til high- tech elektriske modeller med temperaturkontrol . Ligegyldigt hvilken type pad du har , der er en måde at bruge din tastatur sikkert og effektivt
1 .
Tjek puden for at sikre, at det er ren , fri for defekter og er i god stand .
2 .


Dæk dit varmepude med et blødt håndklæde eller dækning med varmepuden .
3 .
Varm din varmepuden . Hvis du bruger en mikrobølgeovn pad , varme i mikrobølgeovnen i 1-2 minutter med en kop vand sidder ved siden af puden . Hvis du bruger en elektrisk pad , drej pad på , sæt den til den ønskede temperatur , og vente på det at varme op . Start altid med en lav indstilling og arbejde dig op til en behagelig temperatur .
4 .
Påfør puden på maven . Sørg for, at puden sidder på toppen af din mave , og er ikke fanget under din krop . Hvis du ikke kan kontrollere temperaturen indstilling , og du finder puden er for varm , så prøv at placere en anden håndklæde mellem puden og din hud .

5 .
Hold puden anvendes på maven for højst 15 minutter. Når du bruger en elektrisk pad , så husk at slukke for det og tag det fra væggen efter brug .

gode råd og advarsler


 • Når du køber en elektrisk varmepude , se for modeller , der har en timer indstilling. På denne måde puden vil slukke af sig selv efter et forudbestemt tidsrum , hvilket mindsker risikoen for forbrændinger .
 • Brug en varmepude direkte på maven anbefales ikke til gravide kvinder .
 • Aldrig bruge en varmepude , mens sove , som du kan risikere at brænde din hud eller sætte en brand .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------