Position: hotel888 > infektion >

instruktioner for fyldt Enbrel etanercept

   Enbrel ordineres til enkeltpersoner, der har moderat til svær leddegigt . Ifølge Enbrel 's hjemmeside www. enbrel. com , er det anvendes til at reducere symptomerne , forebygge ledskader i forværring og forbedre den fysiske funktion hos patienter . Enbrel leveres som en injektion . Det er designet til brug under tilsyn af din læge udbyder . Du bør kun selv injicere efter at være blevet uddannet på procedure og dosering . Følgende vil beskrive , hvordan man bruger den fyldte Enbrel , men bør disse instrukser ikke erstatte træning fra din læge .

Forberedelse til injektion


Forbered til injektion . Saml leverancerne du får brug for . Disse omfatter spritservietter , bomuld bolde eller gaze , punktere resistente engangsbeholdere og din fyldte Enbrel . Efter at have fjernet en af de Enbrels , returnere boksen til køleskabet . Sørg for, at udløbsdatoen ikke har bestået den sidste dag i de anførte måneder . Også kontrolleres visuelt for misfarvning eller store partikler . Hvis dette er til stede , ikke bruger. Små hvide partikler er acceptable .

Valg injektionsstedet


Vent cirka 15 til 30 minutter , så medicinen er tættere på stuetemperatur . Når du er klar til at begynde , vaske hænderne grundigt . Vælg derefter dit injektionsstedet. Dette websted bør være faste og uden blå mærker , sår , strækmærker , rødme og inflammation . Den foretrukne site er på forsiden af låret . Tør site med spritservietter og ikke røre den igen før injektionen .

Klargøring af sprøjte


Fjern den hvide hætte ved at trække . Undgå at vride den . Rør ikke den lilla knap , når du trykker den fyldte Enbrel direkte på injektionsstedet i en 90 graders vinkel . Dette vil låse sikkerhedsskærm . Hold trykket går til fuldt ud at trække vagt .

Intravenøse

Tryk hurtigt på den lilla knap . Frigøre det samme. Opretholde presset i mindst 15 sekunder, venter til injektion for at fuldføre . Når du er færdig , skal du trykke et stykke vat eller gaze på stedet , hvis der er nogen blødning . Gnid ikke på webstedet . Hvis det er nødvendigt , dække området med en forbinding . Smid sprøjten i en punktering gratis beholder , adskilt fra andre papirkurven . Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, ringe til din læge eller 1-888- 4ENBREL .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------