Position: hotel888 > infektion >

slagtilfælde og krampeanfald

   Ifølge National Stroke Association , er apopleksi den tredje mest udbredte dødsårsag blandt amerikanere . Anfald og epilepsi er forbundet med forekomsten af slagtilfælde

Stroke


Et slagtilfælde skyldes afbrudt blodtilførslen til hjernen . Et iskæmisk slagtilfælde skyldes en blodprop , og en hæmoragisk apopleksi er forårsaget af en brast blodkar .

Effects


Afhængig af sværhedsgraden af slagtilfælde og den del af hjernen , der er berørt , kan slagtilfælde resultere i svaghed i en legemsdel eller lammelse og nedsat tale .

Beslaglæggelse


Ifølge Medline Plus , beslaglæggelser er symptomatiske for skader på hjernen . Beslaglæggelser er forårsaget af unormal neuron aktivitet i hjernen og kan eller må ikke forårsage kramper .

Tidsramme

Ifølge StrokeSafe. org , kan slagtilfælde forårsage samtidig anfald eller anfald , der følger en kort tid efter slagtilfælde . Anfaldene kan også opstå måneder efter et slagtilfælde .

Epilepsi

Epilepsi er betingelsen om at have tilbagevendende anfald . Ifølge National Institute of Neurologiske Lidelser , dem, der har oplevet et slagtilfælde kan udvikle epilepsi .

Advarsel

Ifølge en maj 2008 Artikel fra ScienceDaily. com , dem, der lider et slagtilfælde fulgt inden for 24 timer ved anfald er mere tilbøjelige til at dø inden for 30 dage efter slagtilfælde end dem, der ikke oplever anfald .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------