Position: hotel888 > infektion >

tinnitus forskningsprojekter

  

Du skal bruge:
Cholesterol test
. Sunde fødevarer til en sund kost .
Mere aktivitet gennem motion .
En vilje til at forbedre din generelle sundhed ! .

Tinnitus er , at irriterende ringen for ørerne , der aldrig synes at gå væk . Du kan høre summende , ringer eller andre hvide lyde . Der er ingen kur mod denne sygdom . Håber virkelig eksisterer som mange forskere arbejder på , hvordan de vil finde en kur . Ifølge den amerikanske Tinnitus Association , har ( ATA ) videnskabsfolk gjort enorme fremskridt i fastlæggelsen af, hvad der forårsager din tinnitus , og hvordan det skal behandles .

ATA køreplan for en Cure


ATA defineret et diagram , der hjælper med at identificere hvad der er kendt lige nu om tinnitus og hvad forskerne bliver nødt til at gøre fremskridt med at udvikle en kur . Brug af denne køreplan , forskerne håber at finde en løsning på en af de veje , der vil bidrage til at forbedre dit liv . Selv om de ikke taler om en kur , men forbedringer er forskerne håber køreplanen vil føre dem dér .

Der er fire veje på kortet . Den første , der defineres som Path A , identificerer hvor problemet er i hjernen . Sti B vil afgøre den sag, der er årsag tinnitus . Sti C vil være vejen til at udvikle behandling for tinnitus og sti D fører forskerne til tilpasning af behandlinger for specifikke patienter .

ATA er fast besluttet på at i sidste ende vil der være en kur mod tinnitus .

Lider Hjælp Tinnitus Research


Tredive mennesker fra Liverpool , England , deltager i et forskningsprojekt for at bestemme , hvorfor konstant summende lyd fra tinnitus årsager angst og depression . Dette projekt vil undersøge sammenhængen mellem hjernen , der styrer følelser ( limbiske ) , hjernens auditive cortex ( modtageren af lyde ) og den fonetiske stimulering af tinnitus .

Ved hjælp af en scanning teknikken i MR scanneren og en magnetoencephalogram kombineret maskine , The University of Liverpool og audiologi tjenester Aintree Universitetshospitalernes håber at se linket. Målet med denne forskning er at flytte et skridt tættere på at hjælpe folk med at administrere deres følelsesmæssige situation som følge af tinnitus . Tredive mennesker, der ikke har tinnitus bliver kontrolgruppen .

FYI


Masking terapi er evnen til at neutralisere lyden i ørerne . For eksempel vil rindende vand eller en lyd maskine bidrage til at mindske sværhedsgraden . Du kan overveje at hente din yndlings -cd eller MP3 og forkæl dig selv at lytte til noget beroligende . Maskering lyden giver dig mulighed for at slå det ud af tinnitus til en smule .

En anden behandling er TRT , som er tinnitus-omskoling terapi . Kombinerer både samtaleterapi og lyd terapi , det hjælper dig at blive desensibiliserede til lyden i ørerne . Denne terapi tager en masse hårdt arbejde . Pointen er at fortælle og lære din nervebanerne i din hjerne , at din tinnitus ikke er længere generer dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------