Position: hotel888 > infektion >

værktøjer til stofmisbrug rådgivere

   Diagnosticering alkoholisme og narkomani kræver en meget anderledes sæt værktøjer end medicinske tilstande som diabetes eller hjertesygdomme . Mens de fleste medicinske screeninger har eksisterende , standard protokoller , stofmisbrug fagfolk har vist skøn , når det besluttes , hvor vurderingen værktøjer til brug . Screening-værktøjer fortsætter med at udvikle sig og skabe et nyt niveau af vurderingen vejledning .

NMASSIST


Tilpasset fra alkohol, rygning og stoffer inddragelse Screening Test ( ASSIST ) skabt af Verdenssundhedsorganisationen , blev NMASSIST udviklet af det nationale Institut om stofmisbrug . Stofmisbrug rådgivere bruger NMASSIST som en vurdering guide . Ved at spørge en liste med screening spørgsmål og derefter evaluere svarene , ankommer klinikere til en vurdering score , der angiver den behandling der passer bedst til hver patient . Den NMASSIST er et online , interaktivt værktøj , men trykte udgaver findes også . Ud over at screening for narkotika og alkohol , også denne guide finder tobak brug .

Jellinek figur


Undersøgelse af Jellinek Chart giver stofmisbrug rådgivere en idé om , hvordan sygdommen alkoholisme er forløbet for hver klient . Kortet er en visuel repræsentation af de faser af alkoholisme og nyttiggørelse. Den øverste venstre side af diagrammet viser en persons forsøg med stoffer og alkohol og bevæger sig nedad gennem arbejdspladser og forholdet tab til døden . Stofmisbrug rådgivere kan også kortlægge stadier af en patients opsving ved at flytte op i højre side af diagrammet . De Jellinek Figuren giver en værdifuld ressource for klinikere , men også for patienter uvant med sygdommen begrebet alkoholisme .

CRAFFT Quiz


Designet specielt til unge, CRAFFT Quiz tilbyder en ikke-truende , kid-venlige tilgang til vurdering . Stofmisbrug rådgivere give denne screening værktøj som en selvstændig quiz eller tilbyde spørgsmålene som en isbryder og hurtigt overblik over patientens problem . Unge bliver spurgt om de bekymringer, som venner og forældre over stofbrug , hyppigheden af brug og de konsekvenser, der er modtaget fra skolen og forældrenes regelbrud . Hvis den korte quizzen foreslår et problem , kan rådgivere forsigtigt tilbyde op andre , længerevarende screening -værktøjer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------