Position: sygdoms > infektion >

bivirkninger efter blære biopsi

   Hvis du oplever symptomer på kræft i urinblæren , kan din læge for en blære biopsi for at se om du har kræft . Der er en risiko for bivirkninger efter en biopsi , der er en kirurgisk procedure

Blære Biopsi


I en blære biopsi , vil din læge fjerne en lille del af vævet i blæren til nærmere undersøgelse under et mikroskop .

urinvejsinfektion


Du kan udvikle en urinvejsinfektion efter at have gennemgået en blære biopsi . Et symptom på en urinvejsinfektion er smertefuldt og hyppig vandladning .

Beskadiget Blære


Ifølge National Institutes of Health , er der en lille risiko blæren kan blive skadet eller endda bristede under en blære biopsi . Hvis dette sker , kan du opleve smerte og bemærker blod i urinen . Hvis du oplever nogen af disse, ringe til din læge straks .

Tiltaget vandladning

Nedsat vandladning forårsaget af en alvorlig infektion eller af en blokering i din urinvejene kan følge din biopsi . Hvis du ser en pludselig nedgang i hvor meget du tisse , eller hvis du stopper urinating helt ringe til din læge .

Behandling

En urinvejsinfektion kan behandles med antibiotika . Kirurgi kan være påkrævet at reparere skader på blæren eller en blokering i din urinvejene . Hvis nogen usædvanlige symptomer opstår , skal du kontakte din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------