Position: sygdoms > infektion >

forvaltning behandling for Crohns sygdom

   Crohns sygdom er en inflammatorisk tilstand , der forårsager alvorlig betændelse i din fordøjelseskanalen . Ifølge den AAFP ( American Academy of Family Physicians ) symptomer på denne sygdom spænder fra mild til svær . Symptomer kan omfatte kvalme , vægttab , smerter i underlivet , diarré og anæmi . Sammen med disse symptomer kan du også lider af psykiske problemer fra den stigmatisering af at have denne sygdom . Din specifik behandling eller behandling for Crohns sygdom vil være afhængig af graden af alvor .

anti-inflammatoriske lægemidler


Anti-inflammatoriske medicin bruges når du først diagnosticeret med Crohns sygdom hjælp til at administrere betændelse i din fordøjelseskanalen . Ifølge Crohns sygdom og stress , er disse medikamenter er kendt som aminosalycilates . Aminosalycilates er oral medicin anvendes til behandling af mild til moderat tilfælde af Crohns . Styring af inflammation i forbindelse med Crohns kan medvirke til at reducere dine fysiske symptomer , hvis du er i stand til at tåle den anti-inflammatoriske medicin . Bivirkninger, der kan følge af disse medikamenter er hovedpine , halsbrand , diarré , kvalme og opkastning .

steroider og immunsystem Suppressors


Kortikosteroider og immunsystem undertrykkere bruges ofte sammen , hvis du har en moderat til alvorligt tilfælde af Crohns sygdom . Din læge vil kun ordinere en kortikosteroid for en kort periode på grund af de mange bivirkninger forårsaget af længere tids brug. Immunsystemet dæmpeled er også ordineres sammen med kortikosteroider til yderligere at reducere betændelse i din fordøjelseskanalen . Ifølge Mayo Clinic , kan kortikosteroider reducere inflammation overalt i kroppen , og immunsystemet undertrykkere indirekte bidrage til at reducere betændelse ved at stoppe kroppens reaktion på betændelse i din fordøjelseskanalen .

Antibiotika


Antibiotika kan gives for ledelsen til enhver tid i løbet af Crohn 's sygdom . Disse medikamenter er givet , hvis du har bylder eller fistler , eller hvis du har bakterier i dine tarme , der også fører til inflammation . Mayo Clinic , at antibiotika vil undertrykke dine symptomer og medvirke til at reducere inflammation , som forårsager mange af de effekter af Crohns sygdom .

Ernæring

Kosttilskud mangler kan være en alvorlig sag i Crohns sygdom . Konstant diarré tillader ikke tid for kroppen at optage rette næringsstoffer . Mangel på næringsstoffer kan føre til fejlernæring , vitaminmangel og anæmi . Hvis din sag er alvorlig, kan du blive behandlet med næringsstoffer injiceres gennem dine blodårer . Denne form for ledelse terapi vil give din tarm tid til at hvile og helbrede nogle af betændelse i dit fordøjelsessystem , ifølge NDDIC ( National fordøjelsessygdomme Information Clearinghouse ) .

Opfølgning

Regelmæssig opfølgningsbesøg med din læge er en vigtig del af din forvaltning behandling. En medicin kan hjælpe dig til en periode , og så pludselig stoppe med at arbejde . Opholder sig i tæt kontakt med din læge vil give dig mulighed for at indberette ændringer i dine symptomer , og lad din læge til at justere din medicin , før dine symptomer bliver værre .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------