Position: sygdoms > infektion >

fosfor & nyreskader

   Deres nyrer kontrollen med udviklingen af fosfor i kroppen . For meget fosfor eller for lidt fosfor kan være meget skadeligt for din krop . Hvis dine nyrer ikke fungerer ordentligt , kan resten af fosfor blive afbrudt , hvilket medfører at alle former for problemer i din krop

Too Much Fosfor


Hvis du har for meget fosfor dette vil medføre, at din krop til at trække calcium fra knoglerne . Hvis dine knogler ikke har nok calcium de bliver svage og bryde nemt .

Long-Term Effects


Hvis ubalance af fosfor og calcium eksisterer længere sigt kan det føre til kalkaflejringer i blodkarrene og hjerte . Der kalkaflejringer i dine blodkar og hjerte betragtes som en meget alvorlig tilstand .

kalkaflejringer


For meget calcium kan gøre din blodkar stiv og ufleksibel , og derved begrænser blodtilførslen til dit hjerte og til områder , hvor blodet er behov . Når dette sker, du kan være i fare for et hjerteanfald .

Behandling

I 202C National Kidney Foundation USA udstedt retningslinjer for fosfor og knoglesygdom . Disse retningslinjer vil hjælpe din læge og diætist at finde ud af , hvad den rette balance af fosfor er for dig .

Kost og Medicin

Hvis dit fosfor niveau er ikke normal , kan din læge ordinere en fosfor diæt , og hvis nødvendigt , medicin, der vil trække fosfor fra blodet . Hvis du har en nyresygdom , så spørg din læge, hvis du har den rette balance af fosfor i kroppen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------