Position: sygdoms > infektion >

glycerin allergi

   Glycerin eller glycerol , det kemisk rene form af glycerin , der bruges i mange sæber , hudcremer og shampoo . Dog kan nogle mennesker faktisk være allergiske over for glycerin og lider en række bivirkninger, når det udsættes for det

Betydning

Mennesker med allergi over for glycerin kan have problemer undgå kemiske grund af sin udstrakte brug i forbrugerprodukter. Selv om en vis kontrol af stoffet kan opretholdes i et hjemligt miljø , kan mennesker, der lider glycerin allergi på et job nødvendigheden af at søge anden beskæftigelse , hvis de ikke kan håndtere deres miljø .

Identifikation


I tillæg til sæber , hudcremer og shampoo , kan folk med glycerin allergier har følelser for andre husholdningsartikler , der indeholder de kemiske , herunder tandpasta , barberskum , parfume , Ku00F6ln , metaller , læder og visse medikamenter .

Effects


En person med glycerin allergi kan lide af hudproblemer såsom dermatitis , som kan forårsage rødme , kløe og brændende . Mere alvorlige reaktioner er svimmelhed, kvalme , hævelse af tunge eller ansigt , diarr¨¦ og åndenød .

Overvejelser


Folk med glycerin allergi kan lide fra flere kemisk overfølsomhed . Denne betingelse påvirker ofte folk med svækket immunforsvar eller personer, der har været overeksponeret til glycerin og andre kemikalier .

Forebyggelse /Solution

Mennesker der lider af glycerin allergi bør udskifte visse allergivenlige produkter til deres kommercielle sæber og shampooer . Det er bedst at blive henvist til en allergolog til at blive testet og modtage ordentlig behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------