Position: sygdoms > infektion >

huden blegning i afroamerikanere

   Skin blegning er en farlig kosmetisk proces , der lysner huden farve ved hjælp af forskellige skadelige kemikalier, der findes i kridtning cremer . Det har længe været en del af den afrikanske amerikanske samfund , hvor lyset flået mennesker er mere socialt accepteret og æret

Psykologisk Studie


Forskellige undersøgelser, herunder en offentliggjort i Journal of Black ret Studies , "Fra Psychology of Race på spørgsmålet om hudfarve for mennesker af afrikansk afstamning " , er stater hud blegning relateret til manglen på selvværd på grund af kulturelle selvhad .

Stereotype


Den selvhad påvirker både mænd og kvinder, der tror på det stereotype , at en lighter flået person er mere tiltrækkende , rigere og har bedre social status end en mørkere flået person .

Effect


Hud-kridtning produkter blokerer for produktionen af melanin , der bestemmer hudfarve .

Typer

Mercury , hydroquinon , alpha hydroxy syrer og arsen er fælles endnu farlige og skadelige kemikalier, der findes i huden blegning produkter .

Side-effekter

Arsen , en type af gift , og hydroquinon , en yderst giftige kemiske , begge har høje kræftrisiko . Merkur har også risiko for kræft og mulige risici for neurologiske skader frommercury forgiftning . Endelig kan alpha hydroxy syre , der anvendes alt for , fører til rødme og irritation .

Betydning

Desværre er brugen af huden blegning produkter ved mange berømtheder lavet denne barske og unødvendige skønhed processen mere acceptabelt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------