Position: sygdoms > infektion >

hvad er de funktioner, pepsin ?

   Pepsin er et meget udbredt stof . De vigtigste brugere af Pepsin er mennesker, der har problemer med deres fordøjelsessystem , især folk , der ikke kan fordøje proteiner let . Pepsin blev skabt af Theodore Schwann i 1836 , og det har været brugt lige siden til at hjælpe folk med fordøjelsesforstyrrelser . Ordet " Pepsin "stammer fra et græsk ord kaldes " peptein ", som bogstaveligt talt oversættes til " at fordøje . "

Polypeptid Formation


Pepsin pauser fra hinanden proteiner til at danne mindre partikler kaldet peptider . Peptider er lettere fordøjelige de mindre tarmen . Faktisk er en af de vigtigste funktioner i fordøjelsesenzymer i din fordøjelseskanalen at nedbryde proteiner til polypeptider

Saltsyre Supplement


Pepsin hjælpemidler er aktiveret af syreindhold niveau saltsyre . den perfekte Ph niveau for Pespin til at fungere , er omkring 2 . Når den Pepsin er aktiveret af syre , det virker sammen med syre til at nedbryde madrester til det molekylære niveau, så de let kan optages af fordøjelseskanalen . Bemærk, at Pespin ikke er en syre i sig selv , det er et enzym .

Bruger


Pepsin anvendes til behandling af mange forskellige fordøjelsesforstyrrelser . Nogle af disse lidelser omfatter fødevareallergi , calciummangel , mavesår og mange flere . Pepsin altid gives i form af Pespinogen , som er en inaktiv udgave af Pepsin , der aktiveres kun , når surhedsgraden niveau for vedkommendes omgivelser er ideelle .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------