Position: sygdoms > infektion >

kviksølv hår analyse

   Kviksølv , også kendt som Quicksilver , er et naturligt forekommende metal . Det bruges i mange industrielle og kommercielle applikationer og har vist sig at forårsage alvorlige sundhedsproblemer hos eksponerede personer . Udsættelse for kviksølv sker gennem direkte kontakt , indtagelse og indånding

Mercury


Kviksølv frigives til luften ved afbrænding af fossile brændstoffer og er til stede i tandfyldninger og forskellige husholdningsartikler , såsom batterier og fluorescerende pærer . Spise fisk forurenet med kviksølv er den mest almindelige årsag til indtagelse-relaterede eksponering .

Identifikation


Symptomer af kviksølv eksponering omfatter irritabilitet , opkastning , diarré , en stigning i blodtrykket og rystelser . Hvis venstre ubehandlet , kviksølv toksicitet kan resultere i problemer med fordøjelsen , hjerne -, nyre- og lungeskader . og død

Hår Analyse


En måde at diagnosticere kviksølv toksicitet er gennem håret analyse , et laboratorium teknik , der bruger dele af hår at teste for tilstedeværelsen af tungmetaller .

Betydning

Hair er en konstant voksende væv . Mens der i hårsækken , absorberer det spor af hvad stoffer er i blodet , fra mineraler til tungmetaller . Som sådan , hår anses for at være en varig registrering af kroppens tilstand på det tidspunkt af væksten.

procedurer og teknikker

hårprøver indeholder ofte nye vækst er taget fra nakken . Afhængigt af laboratoriet, kan et hår prøve analyseres under et mikroskop for at bestemme dets makeup . Alternativt kan kemikalier anvendes til at opløse prøven , før analysen af ekstraktet for tungmetaller . Resultaterne er typisk foreligge inden tre uger.

Overvejelser

Hår analyse procedurer og teknikker adskiller sig fra laboratoriet til lab . Hertil kommer, fordi faktorer såsom etnicitet , alder , vægt og graden af hårvækst kan påvirke testresultater , er hår analyse ikke anses for at være fuldt pålidelige , ifølge MedIndia . Resultaterne skal bekræftes ved yderligere undersøgelser af blod og urin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------