Position: sygdoms > infektion >

oplysninger om julestjernen Plant & allergi

   Julestjernen ( Euphorbia pulcherrima ) er en tropisk plante fra Mexico og Mellemamerika . Det blev en almindelig jul fabrik i USA efter Joel Roberts Poinsett , den første amerikanske ambassadør i Mexico , sendte fabrikken hjem i 1820'erne med henblik på dyrkning

Relateret til gummitræ


julestjerner er en del af Euphorbiaceae familien , som også indeholder den brasilianske gummitræet ( Hevea brasiliensis ) , kilden til latex .

krydsreaktion for latexallergi


Julestjerne sap kan forårsage en krydsreaktion hos mennesker, der er allergiske over for latex . En fælles reaktion er hududslæt , men reaktionen kan være så alvorlige, at forårsage anafylaktisk chok .

Pollen


pollen fra julestjernen kan være en bekymring for alle, der er allergisk over for pollen . Et modent-for-the- sæsonen julestjernen vil have synlige prikker af gult pollen .

Ikke Giftige

De ikke er allergisk over for latex eller julestjerne pollen behøver ikke undgå anlægget . En længe har haft troen på, at julestjernen bladene er giftige , hvis spist er mest sandsynligt falsk . I " Los Angeles Times , " Elena Conis konstaterer , at et barn ville have at spise 500 blade , før bemærke andre virkninger end kvalme på grund af den bitre smag .

Generel sikkerhed

The American Latex Allergi Forbundet anbefaler, at de allergiske overfor latex undgå anlægget helt . Som en generel sikkerhed regel holde børn og kæledyr væk fra julestjerner , som du ville gøre med de fleste planter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------