Position: sygdoms > infektion >

tegn og symptomer på madforgiftning fra dårligt kød

   For nogle folk , er der intet bedre end at spise en fedt , saftig bøf eller et rack af svinekød ribben . Men kødspisere bør være på vagt om kvaliteten af deres fødevarer og deres forberedelse , da der er en chance for det kan være forurenet med bakterier . Der kan føre til et tilfælde af madforgiftning , en form for sygdom, forvolder ødelæggelser med dit fordøjelsessystem .

Årsager af fødevareforgiftning


Bakterier , virus og andre stoffer kan koedet, og som forårsager fødevareforgiftning i nogen , der bruger den. Mest almindeligt , at problemet er en form for bakterier , såsom salmonella , Clostridium perfringens eller E. coli . Bakterier ofte findes på råt kød , men madforgiftning generelt kan undgås , hvis du forhindre antallet af bakterier i at vokse gennem madlavning og undgå re-forurening af kødet ved et uheld at sprede bakterier .

symptomer og tegn på kød fødevarer Forgiftning


De mest almindelige symptomer på madforgiftning forårsaget af dårligt kød omfatter mavekramper , kvalme , diarr¨¦ og opkastning . Andre symptomer omfatter kulderystelser , hovedpine , feber og blod i afføringen . De specifikke tegn kan variere afhængigt af den specifikke årsag til kødet forurening . For eksempel kan spise kød er forurenet med E. coli forårsager et tilfælde af diarré , hvor der er en masse blod , men ikke meget afføring . Spise kød med botulisme kan resultere i problemer med at tale eller synke . Det kan også udløse et tilfælde af lammelse , der spreder hele kroppen , der påvirker din evne til at ånde og potentielt forårsage respiratorisk svigt. Andre tegn på kød madforgiftning kan omfatte krop ømhed og synsproblemer , såsom at se dobbelt eller en følsomhed over for lys. Symptomerne kan overfladen alt fra 30 minutter til fire uger efter at have spist inficeret kød , men de plejer at vise op inden for 12 til 72 timer .

Behandling


Typisk en person med madforgiftning behøver ikke lægehjælp , men der er undtagelser . Du bør straks søge lægehjælp , hvis du oplever alvorlige symptomer , herunder opkastning , der varer i mere end 12 timer eller problemer med vejrtrækningen . En sundhedsperson kan ordinere medicin , såsom antibiotika , eller pumpe giftstoffer ud af din mave , hvis nødvendigt. Til mildere tilfælde af madforgiftning , herunder tilfælde forårsaget af dårligt kød , er en afgørende del af behandlingen til at blive hydreret . Drik vand og andre drikkevarer medvirke til at fjerne giftstoffer og til at erstatte tabt væsker og elektrolytter . Du kan også tage over-the-counter medicin , der er specielt udviklet til at lindre ubehaget ved diarré og en dårlig mave .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------