Position: sygdoms > infektion >

tegn og symptomer på testosteron mangel hos kvinder

   Testosteron er hovedsageligt et mandligt hormon og er ansvarlig for normal vækst og udvikling af det mandlige køn og kønsorganer . Imidlertid er det hormon produceres også hos kvinder i det binyrebarken . Mangel på testosteron hos unge piger kan faktisk resultere i forsinket pubertet , åndenød statur og fravær af menstruation . Hos voksne kvinder , naturligvis hormon niveauer falder med alderen . Men problemer med utilstrækkelige opstår normalt i løbet af de fem år efter overgangsalderen.

Tidlig Skilte


En af de mest almindelige tidlige tegn på mangelfuld testosteronniveauet hos kvinder er aftagende sexlyst eller manglende sexlyst . Sammen med aftagende seksuel lyst , kan kvinder oplever tab af følsomhed i kønsorganer og brystvorter , der kan påvirke deres evne til at få vækket .

fysiske ændringer


Nogle af de fysiske ændringer , der kan ledsage lave testosteron niveauer omfatter unormalt tørre hud og sprødt hovedbund hår . Nogle kvinder rapporterer også udtynding eller tab af kønsbehåring . En anden kropslig forandring kan være mangel på muskeltonus i blæren og bækken området resulterer i inkontinens eller urin lækage .

mentale forandringer


Humørsvingninger og manglende vitalitet og energi er også tidlige advarselstegn på mangelfuld testosteron hos kvinder . Nogle kvinder beretter også om en mangel af mental skarphed samt en mindre følelse af velvære .

Komplikationer

mere alvorlige konsekvenser af mangelfuld testosteron hos kvinder indebære associering med muskelsvaghed og osteoporose ( knogleskørhed ) . Kvinder , der oplever en eller alle af disse symptomer kan i høj grad drage fordel af evaluering og eventuel testosteron tilskud . Jo tidligere du opmærksom din gynækolog til mulige tegn og symptomer , jo hurtigere en diagnose og behandling protokol kan ordineres .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------