Position: sygdoms > infektion >

virkningerne øvelse har på mænd med degenerative knoglesygdom

   Degenerative knogle sygdom kan være smertefulde og invaliderende . Dog kan mændene, at motionere regelmæssigt oplever færre smerter og tab af bevægelighed , end dem, der ikke udøver

Identifikation


Slidgigt er den en almindelig form for degenerative knoglesygdom . Denne betingelse strejker både mænd og kvinder lige før de fylder 55 . Efter 55 år , er det mere almindeligt hos kvinder .

Fordele


Mænd , der udøver på regelmæssig basis , kan få en bedre prognose end mænd , der ikke udøver på alle . Motion hjælper til at opretholde fælles sundhed og kan forbedre den generelle bevægelse . Regelmæssig motion er nøglen til at lindre smerter og holde leddene bevæger sig jævnt .

Typer


Lav-effekt øvelser er ofte bedst for mænd, der har degenerative knoglesygdom . En stationær cykel og en elliptisk træner er to gode valg for en lav-effekt træning . Vand øvelser såsom svømning er også nemt på leddene og kan give en glimrende træning for hele kroppen . Undgå øvelser såsom løb på et løbebånd , som er disharmonisk at leddene og kan øge smerter og betændelse i leddene .

Fysioterapi

Mænd, som har degenerative knoglesygdom kan have gavn af fysioterapi . Behandling af denne type kan bidrage til at forbedre muskelstyrke og fælles mobilitet . En fysioterapeut kan også instruere patienten på øvelser til at gøre derhjemme . Relieffet er normalt opnås inden for 3 til 6 uger efter behandlingens start .

Overvejelser

Mænd, som har degenerative knoglesygdom kan også overveje at ændre deres livsstil for at opnå optimal sundhed . Sammen med regelmæssig motion , kan dette omfatte spise en varieret kost , holde vægten på en normal grænse og få masser af hvile .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------