Position: sygdoms > infektion >

astma infektioner

   Folk med astma er mere tilbøjelige til at luftvejsinfektioner . Når en person med astma bliver syg , kan der opstår komplikationer , som forlænger og forværre sygdommen . Til gengæld kan enhver luftvejssygdom udløse og forstærke astmaanfald

forkølelse og influenza


Forkølelse og flus er forårsaget af en virus , der kan resultere i lungebetændelse , hvis efterlades uden opsyn . Selv en almindelig forkølelse kan bringe på alvorlige astmaanfald .

Bihulebetændelse


Bihulebetændelse er en betændelse i bihulerne forårsaget af allergi , virus eller bakterier . Jo mere alvorlig en persons astma er , jo værre det bihulebetændelse kan være.

Bronkitis


Bronkitis er den tilstand, hvor en person ikke kan holde op hoste i længere tid . Bronkitis kan være resultatet af en infektion eller kan bringes på andre lunge lokalirriterende såsom cigaretrøg .

RSV

Respiratorisk syncytialvirus er som en forkølet , der angriber øjne , næse , hals og lunger , hvilket kan føre til lungebetændelse , især hos spædbørn . Spædbørn , der får RSV har en øget risiko for at udvikle astma senere i livet .

Lungebetændelse

Lungebetændelse er en alvorlig lungeinfektion forårsaget af en virus eller bakterier , der kan forårsage alvorlig sygdom hos astmatikere . Det forårsager smerter i brystet og hoste , sammen med feber , kulderystelser og åndenød .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------