Position: sygdoms > infektion >

tegn og symptomer på aids hos børn

   Børn , der har HIV /AIDS kan tage medicin for at hjælpe med at behandle eller forebygge opportunistiske infektioner . AIDS , som står for Erhvervet immundefekt syndrom , er forårsaget af hiv -virus , eller human immundefekt virus . Et barn , der har aids har en beskadiget immunsystem består af færre end 200 CD4 celler eller en CD4 procentdel af under 14 år. Der er nogle almindelige symptomer på børn, der har aids .

Tegn på Vægttab


Da børn med hiv /aids er så syge , at det er vanskeligt for dem at tage på i vægt . De Nemours Foundation påpeger , at børn i de senere faser af infektion med AIDS også ofte har diarré , hvilket fører til dehydrering og vægttab .

forkrøblede mentale og fysiske vækst


Ifølge Mayo Clinic , når HIV har udviklet sig til fuld-blæst aids , har børn svært ved vokser normalt og til fods. De har også en forsinkelse i deres mentale udvikling . Dette kan føre til problemer med kravle , gå , tale og kan også påvirke skolernes resultater .

Udslæt og hudinfektioner


Candidiasis symptomer hos børn med hiv /aids i henhold til Childrens Hospital Boston . Disse infektioner kan omfatte halsinfektioner , munden infektioner og ble udslæt .

barn viser symptomer på alvorlige udbredte lidelser

Det immunsystemet fungerer ikke godt i børn smittet med hiv /aids på grund af det lave antal af CD4-celler , som en følge af virus . På grund af den undertrykte immunsystemet , når et barn bliver syg , er det svært at helbrede hans symptomer . Ifølge den Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation , når immunsystemet er yderst svagt kan et barn udvikle opportunistiske infektioner såsom herpes simplex , lungebetændelse og toxoplasmose blandt andre sygdomme .

tegn på, at aids påvirker hjernen

Ud over neurologiske problemer, som betød en forsinkelse i kognitive færdigheder , kan et barn med aids også opleve anfald , ifølge WrongDiagnosis. com . En beslaglæggelse er et resultat af overdreven neuronale aktivitet i hjernen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------