Position: sygdoms > sove >

den bedste måde at sove med nasal overbelastning

   Tilstoppet næse eller tilstoppet næse , kan holde dig fra at få en god nats søvn . Overbelastningen i næsen , gør det vanskeligt at inhalere og udånder , få dig til at åbne munden til at trække vejret . Dette kan medføre snorken samt udtørring af slimhinderne i halsen , få dig til at hoste og vågne , du

Hold din Soveværelse Rens


støvmider og andre fremmedlegemer i luften kan forårsage nasal overbelastning . Disse partikler forbliver i luften og på husstandens overflader som natborde og sengetøj . Vask dit sengetøj regelmæssigt for at mindske forurening . Hertil kommer , vaske din pude , sengetæppe og dyner ofte at falde muligt irritanter . Støv dit soveværelse med en støvekost , der fælder støv i stedet for bare at skubbe støvet rundt . Støvsug tæppet med en støvsuger med et HEPA filter . Under disse aktioner vil reducere husstøvmider og andre partikler , der kan bidrage til nasal overbelastning .

Luftfugtere


Overvej at tilføje en luftfugter til dit soveværelse for at holde luften fugtig , mens du sover . Befugtningsapparater tendens til at reducere nasal overbelastning, og derved gøre det lettere at sove om natten igennem . Sørg for at du rengøre luftfugteren mindst en gang hver tredje dag for at holde den opererer optimalt . En beskidt luftfugter kan faktisk frigive bakterier i luften gør dit overbelastning værre .

Saline Sprays


Brug saltvand sprøjtemidler lige før sengetid til at kontrollere og reducere nasal overbelastning . Det saltvand spray skylninger og fugter næse . Brug det lige før sengetid rydder trafikbelastning for en periode , hvilket giver dig mulighed for at sove bedre .

Sleep Positioner

Prøv sove på din side eller maven hvis det er muligt at undgå muligheden for at åbne munden . Når du sover på ryggen munden normalt falder åbent og dette medfører munden og næse til at tørre ud . Dette kan føje til din trængsel og forårsage hoste . Prop dit hoved op med en ekstra pude . Hvis det er muligt , skal du købe en justerbar seng , så du kan hæve dit hoved , mens du sover . Den justerbar seng giver yderligere støtte til hele den øverste del af kroppen , hvilket gør det mindre sandsynligt for dig at slippe væk fra puden støtte . Ved at holde hovedet højt hele natten justerbar seng hjælper med at kontrollere nasal overbelastning ved at lade overbelastning løbe , mens du sover .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------