Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan sove efter labrum kirurgi

  Overlæben er brusk i skulderen , der hjælper til at holde skulderen i soklen og støtte muskler gennem de bevægelser skulderen går igennem . Hvis du har en alvorlig rive i Overlæben , har du måske helt afskåret det fra knoglerne og kan kræve operation for at reparere området . Når du er ved at komme fra Overlæben operation , skal du holde din skulder immobiliseret og sove i en position , der ikke belaster den fælles

Du skal bruge: .
Puder
Skulder slynge .
Smertestillende medicin .1 .
Tag din smertestillende medicin som foreskrevet af Deres læge . Dette vil reducere ubehag , mens du sover.
2 .
Placer sejlet rundt om din arm for at immobilisere den og forhindre utilsigtede bevægelser , mens du sover , der kan skade retableringen.

3 .

Sleep på din ryg . Må ikke sove på din side , hvor din skulder vil blive placeret i en anstrengt situation . Brug en eller to puder under armen for at holde det i en behagelig stilling og mindske stress på din arm . Dette vil også hjælpe forhindre dig i at rulle i din søvn og på skulderen uforvarende .

gode råd og advarsler


 • Forvent at træffe 4-6 uger at komme sig efter Overlæben operation, hvor brusken igen lægger til benet . Når du begynder at bruge skulderen igen , gradvist øge vægten for at opbygge styrke over tid .
 • smertestillende medicin ordineret af lægen efter operationen er narkotika og bør anvendes som anvist af din læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------