Position: sygdoms > sove >

oplysninger om narkotikasituationen Ativan bruges som en sove støtte

   Ativan er en potent beroligende anvendes til behandling af angst og til tider søvn . Ativan indebærer det en betydelig mængde af negative bivirkninger samt potentiale for afhængighed . Tal med din læge , før du bruger stoffet for søvn

Lorazepam


Ifølge Drugs. com , Lorazepam kemiske navn er . lorazepam , og det er i kredsen af benzodiazepiner . Lægemidlet anvendes til behandling af angst og neuroser samt andre betingelser, der fastsættes af din læge .

Benzodiazepiner


Medicine. net forklarer , at benzodiazepiner , der omfatter Lorazepam , Xanax , Valium og mange andre , der menes at handle om GABA kemiske , som er ansvarlig for at reducere aktiviteten af nerverne i hjernen . Lorazepam , dog ikke sidste i blodet , så længe andre lægemidler i denne klasse , og derfor ikke nå toksiske niveauer som ofte

Side Effects


Ativan 's bivirkninger omfatter , men er ikke begrænset til : . klodsethed , svimmelhed , døsighed , hovedpine , vaklen og andre . Mere alvorlige bivirkninger omfatter åndedrætsbesvær , hævelse , nældefeber eller andre symptomer , der påvirker dig negativt .

For Sleep

Selvom nogle læger stadig ordinere Ativan for søvn , har det for det meste blevet erstattet af nyere sovemedicin , der ikke har et sådant tømmermænd effekt , mulighed for afhængighed eller alvorlige bivirkninger .

erstatning Narkotika

Hvis du har taget eller på nuværende tidspunkt tager Ativan til at hjælpe dig med at sove , men oplever negative bivirkninger , der er andre muligheder . Tal med din læge om stoffer såsom Ambien og Lunesta , sovemidler , der ikke har så mange bivirkninger eller misbrugspotentiale som Lorazepam .

Tips

Hvis du har taget Ativan på regelmæssig basis for en længere periode af tid , tale med din læge afbryde dets anvendelse. Må ikke bare stoppe med at tage stoffet , som abstinenser kan forekomme.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------