Position: sygdoms > sove >

hvordan man forvalter hyperaktive børn

  Forsøge at styre hyperaktive børn er på ingen måde en nem opgave . Afbrydelser , konstant udbrud , raserianfald og aggressiv adfærd er , hvad nogle kan opleve i disse børn . Den tasmanske djævel kan synes som en undseelig bunny kanin i forhold til et barn , der er hyperaktive . Forældre kan stoppe trække hår ud af hovedet og anvende disse beroligende teknikker til styring af hyperaktive børn
1 .
vejrtrækningsøvelser
En måde at forvalte hyperaktive børn er åndedrætsøvelser . Instruere barnet at trække vejret ved dybt indånde gennem næsen og udånding munden . Børn, der er hyperaktive brug for at lære teknikker , der er afslappende såsom dyb vejrtrækning .
2 .
Hold Rutinemæssig
holde en rutine er yderst vigtig rolle i styringen hyperaktive børn . Ved at hjælpe en hyperaktiv barn holde en almindelig tidsplan, er en følelse af sikkerhed er etableret . Struktur og sammenhæng er til gavn for alle børn , men børn, der er alt for hyper , trives på daglige rutiner . Indstil en tidsplan for at vågne op , spise måltider , laver lektier , frikvarter , og sengetid . En militær tilgang i forbindelse med indstilling en rutine , dagligdags samme tid , fungerer bedst . Den sidste ting et barn med Hyperactivity Disorder behov er at blive overrasket .

3 .
motion regelmæssigt
Hyper børn har brug for at omlægge denne energi ind i en positiv stikkontakt . Opmuntre dit barn til at deltage i aktiviteter såsom løb , leg, basketball , volleyball , fodbold og alle mulige spil, der er fysisk . Anstrengende aktiviteter , der udføres dagligt og rutinemæssigt er virkelig til gavn for hyperaktive børn . Efter en fysisk aktiv dag , er barnet mindre tilbøjelige til at have store mængder energi at udvise .
4 .
Opret en " Fun Box "
Det er let for børn at kede sig især hvis det er svært for dem at sidde stille . Opret en " sjov box " pakket med legetøj , krydsord , byggeklodser , malebøger , maling sæt , modellervoks og andre kunstneriske ideer til at holde et barn underholdt .
5 .

Sund kost
Giv en sund kost med den rette portioner af frugt , grøntsager , protein og kulhydrater . Implementere masser af fisk i kosten . Eliminer koffein og sukker fra kosten .
6 .
Afslappende Clutter Gratis Miljø
Oprette en afslappende rod frit miljø for barnet , der er hyperaktive . Put bøger , puslespil , tegning puder til at skitsere på eller afslappende musik . Træne barnet til at gå til rummet , når barnet bliver antsy . Gøre rummet behageligt og afslappende . Læg tæpper , puder eller en stor bønne taske . En lille springvand er meget beroligende . Husk, at dette værelse er ikke en straffe -station , men et sted at samle og slappe af . Disse er nogle få , men nyttige trin på , hvordan man forvalter hyperaktive børn .

gode råd og advarsler


 • Fastholder en rutine
 • Spis sund kost
 • skaber rod frit miljø
 • Motioner regelmæssigt
 • Opret en " Fun Box "
 • Klip koffein og raffineret sukker i kosten
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------