Position: sygdoms > sove >

hvad der er tilbage foraminal stenose ?

   Foraminal spinal stenose er en tilstand i rygsøjlen karakteriseret ved udvidelsen af vertebrale foramen , hvilket lægger pres på spinal nerver

vertebrale foramina

Nerver rejse gennem rygsøjlen til andre dele af kroppen gennem rygsøjlen foramina . Sygdom eller aldring kan blokere disse åbninger .

ramte områder

Foraminal stenose almindeligvis opstår i nakken , også lejlighedsvis vises i lænden området . Foraminal stenose er beskrevet som " venstre " eller " venstre laterale " , når nerver på den side af kroppen komprimere .

Symptomer

Symptomer på foraminal stenose opstår typisk i den ene side af kroppen , men kan forekomme i begge sider så godt. Disse symptomer omfatter smerter , følelsesløshed , brændende fornemmelse , svaghed , besvær med at bevæge og snurren i de berørte side af kroppen .

Diagnose

En patients sygehistorie og beskrivelse af symptomerne hjælpe lægen med at indsnævre årsagen til smerte . Hvis en læge har mistanke om foraminal stenose , en X-ray eller MR bidrager til at bekræfte diagnosen .

Behandling

Behandlingen består typisk af livsstilsændringer for at undgå bevægelse , der forårsager smerte . Hvis smerten fortsætter , kan lægen bestemme indgrebet er nødvendigt for at lette presset på nerverne . Denne operation er typisk en minimalt invasiv ambulant procedure .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------