Position: sygdoms > sove >

hvad er de behandlinger af en revet ledbånd i håndleddet ?

   Behandlingen for en revet ledbånd i håndleddet afhænger af, om ledbånd er fuldstændig revet eller delvist revet ( en håndled forstuvning ) og hvor slemt det forstuvning er

Baggrund


ledbånd i håndleddet forbinde alle carpals , små håndled knogler , til hinanden og også tilslutte carpals til knogler i underarmen og metacarpus , finger , ben . Skade en eller flere af disse ledbånd ændrer den måde, at knoglerne bevæger sig som en enhed , der forårsager smerte og til sidst arthritis , hvis de ikke behandles korrekt .

RIS


Den første behandling for enhver forstuvning er RICE : ro, is , kompression og elevation . Den Langone Medical Center anbefaler isdannelse håndleddet i 15 til 20 minutter , fire gange om dagen i flere dage . Også , wrap dit håndled i en elastisk kompressionsbandage og holde håndleddet over niveauet for dit hjerte så meget som muligt i 48 timer.

Brace eller Cast


Du skal måske til at bære en skinne til at holde dit håndled immobile , især hvis du spiller sport . For en alvorlig forstuvning , kan din læge anbefale en støbt i to til tre uger .

Kirurgi

Kirurgi er normalt kun nødvendigt at reparere en helt revet ledbånd .

Fysioterapi

Som det iturevne ledbånd begynder at helbrede , rehabilitering øvelser for at genoprette fleksibiliteten , vifte af bevægelse og styrke i jeres håndleddet er vigtige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------