Position: sygdoms > sove >

hvordan du fjerner brillerens krakeleringer

  Krakeleringer refererer til små ridser , der vises på linserne af briller , der er dækket med ikke-reflekterende coating . Selv om ikke- reflekterende coating effektivt reducerer forlygte genskin og bidrager til at mindske overanstrengelse af øjet for computerbrugere , men også får linser til plamage og mani nemt . Hvis du vil fjerne brillerens krakeleringer , skal overfladen af linsen være dukket op med ikke-reflekterende coating af en optiker . Dette kan gøres på tre forskellige måder
1 .
Spray ikke-reflekterende belægning på . Når du tager din defekte linser til en optiker , vil han fjerne den gamle belægning og spray en frisk frakke på . Efter at være blevet sat under høj varme i en fastsat periode , vil den nye ikke-reflekterende coating hærde , og derefter holde sig til objektivet , og dine briller vil være som ny igen.
2 .

Anvend et vakuum ansøgning . Hvis din optiker ikke spray en ny belægning på linsen, så kan han beslutte at anvende et vakuum i stedet skal anvendes . I denne metode , er linsen anbragt i en maskine , belagt med en speciel væske og udsat for intens varme . Som en følge heraf vil et tykt lag af nye ikke-reflekterende coating giver en fremragende dækning for de gamle objektivet .

3 .
Brug en produktionsprocessen . Hvis linsen er beskadiget repareres , til din optiker kan bruge en produktionsprocessen genopbygge selve linsen . Den nye belægning vil blive bygget ind i linsen materiale , således at den ikke- reflekterende coating er ligeligt fordelt over hele linsen . Selv om dette er den dyreste måde at fjerne krakeleringer fra en brillerens , det er også den mest effektive måde at forhindre krakeleringer sker igen .

gode råd og advarsler


 • Forsøg ikke at fjerne brillerens krakeleringer dig selv, fordi du permanent kan beskadige overfladen af linsen . Dette er brillerens reparere kræver ekspertise fra et optiker .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------