Position: sygdoms > sove >

psykosociale konsekvenser af koronar hjertesygdom

   Koronar hjertesygdom er en tilstand, hvor der er en forsnævring af arterierne , der fører til hjertet . Konstriktion af disse arterier kan medføre brystsmerter eller hjerteanfald på grund af utilstrækkelig blodgennemstrømning til hjertet . En person diagnosticeret med hjerte-kar- sygdom kan opleve nogle psykosociale problemer

Angst


En person diagnosticeret med hjerte-kar- sygdom kan føle bekymret eller bekymrede for deres personlige trivsel , og hvordan denne diagnose vil påvirke deres livsstil .

Skyld


Patienter diagnosticeret med hjertesygdom kan opleve skyldig følelser . De kan tro, at deres valgte livsstil kan have bidraget til dem at erhverve koronar hjertesygdom .

Livsstil ændringer


Patienter med hjerte-kar- sygdom kan isolere sig socialt fra deres venner som en følge af bivirkninger af deres medicin eller symptomer på deres sygdom , såsom træthed .

Depression

Depression er en betingelse , at patienter med hjerte-kar- sygdom kan opleve . Dette kan være forårsaget af en række årsager . De kan blive mindre motiverede og mindre funktionelle i deres roller i livet .

Betydning

Screening en patient med koronar hjertesygdom for psykosociale problemer giver behandlere en mulighed for at yde passende pleje til patienten .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------