Position: sygdoms > sove >

anvendelse af beta -blokkere indlæg stent

   Indsættelse af en stent er en fælles behandling for en lang række hjerteproblemer som følge af forsnævring af arterierne , hvilket vanskeliggør blodtilførslen til dit hjerte . Efter indsættelse , ordinere lægerne en medicin ordning , der ofte indeholder beta -blokkere . Formålet med medicin er at reducere sandsynligheden for enhver form for blodprop , hvilket kan forårsage yderligere skade

Hvordan betablokkere arbejde


Beta blocker medicin-og der er flere former-funktion ved at blokere virkningen af adrenalin i dit system . At blokering hjælper blodkarrene til at slappe af og åbne op , hvilket forbedrer blodgennemstrømningen . Når du tager dem , dit hjerte slår langsommere og nedsætter dit blodtryk . Efter en stent , er der ofte ordineres sammen med andre lægemidler som blodfortyndende medicin, acetylsalicylsyre og medicin for at reducere kolesterol . Din læge vil bestemme, hvad den bedste kombination af narkotika er for din tilstand . Beta- blokkere kan have bivirkninger for nogle patienter , som kan omfatte kvalme , kramper og diarré .

Post-stent medicin


Stents bruges til at hjælpe med at holde arterierne åben i en række forskellige hjertelidelser . Nogle er belagt med medicin , der forhindrer vækst af nyt væv og hjælper med at holde arterien åben . Efter proceduren, er den medicin frigives langsomt ind i dit system . Du vil også nødt til at tage anden medicin . For eksempel forhindrer aspirin sammenklumpning af blodplader , hvilket kan føre til blodpropper . Blodfortyndende medicin såsom heparin forhindre blodet i at størkne på overfladen af plaques . Sammen med betablokkere denne form for medicin regime er designet til at undgå endnu et hjerteanfald . Du kan også få ordineret en kombination af nitrat og calcium -blokkere , som anvendes til at reducere risikoen for fartøjet spasmer . De fleste patienter tage en kombination af disse medikamenter efter en stent indsættelse .

Under beta -blokkere


Beta -blokkere kan tages med et måltid , enten på middag tid eller til morgenmaden , hvis du foretrækker det. Mad er med til at forsinke absorptionen af betablokkere og kan reducere bivirkninger . Du bliver nødt til at følge nøje lægens anvisninger om, hvor mange doser til at tage den daglige , med hvilke intervaller og hvor længe . Din læge vil også give dig anvisninger til, hvornår og hvordan du tager anden medicin for de bedste resultater . Nogle mennesker tager beta -blokkere i årevis . Sørg for at fortælle din læge om alle andre lægemidler du kan tage , da nogle kan skabe uønsket interaktion med betablokkere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------