Position: sygdoms > sove >

helbredstilstand vs handicap

   Hvis du har en medicinsk tilstand , kan du være berettiget til sociale ydelser . Til din sygdomstilstand for at blive betragtet som en handicap , skal den betingelse forhindrer dig i at arbejde i mindst et år eller kan forventes at resultere i dødsfald

Social Security Handicap Berettigelsen


Social Security handicap giver fordele til dem , der tidligere har betalt Social Security skat . Desuden kan voksne med handicap , der fandt sted før en alder af 22 være berettiget til social sikring handicap .

Social Security Supplerende Indkomst Berettigelsen


Social Security supplerende indkomst ( SSI ) giver penge til at hjælpe en person har råd til livets fornødenheder , som mad og husly . Hvis du har en begrænset indtægt og et handicap , som er stærkt begrænser din funktion kan du være berettiget til social sikring supplerende indkomst .

medvirkende faktorer


Ud over sværhedsgraden af din medicinske tilstand, alder , uddannelse og tidligere arbejde erfaring spiller en rolle i fastlæggelsen , hvis du er berettiget til at modtage førtidspension .

Job Skills

Hvis dine kompetencer kan bruges i en anden besættelse , vil du ikke blive betragtet deaktiveret .

Alkohol Narkotika

Den amerikanske regering mener ikke, din sygdomstilstand en handicappet, hvis betingelsen resultater af alkohol eller stofmisbrug .

Overvejelser

Hvis du er berettiget til social sikring supplerende indkomst, du også vil sandsynligvis kvalificere sig til madkuponer og Medicaid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------