Position: sygdoms > sove >

hvordan man behandler acne conglobata med Accutane

   Acne conglobata er den alvorlige form af fælles acne . Betingelsen omfatter en kombination af hvide hoveder , sorte hoveder , cyster og læsioner . Den abscesser kan køre dyb og forårsage ar , der kan være skæmmende . Acne er almindeligt forekommende i ansigtet , ryggen , brystet , arme , lår og balder . Betingelsen kan være svære at behandle . Det kan tage år at rydde op i acne . Acne conglobata kan blive resistente over for behandling , og det kan gå i remission og blusser op senere . Medicinen Accutane , varemærket for isotretinoin , hjælper med at kontrollere acne .

Du skal bruge:
Prescription for Accutane


1
Besøg en hudlæge for at diagnosticere acne

2
. .
Få en recept på isotretinoin . Følg vejledningen omhyggeligt , som anvist af lægen .
3 .
Tag en graviditetstest , for kvinder , og undgå ubeskyttet sex i mindst en måned , før du starter medicin . Fortsæt med at bruge to former for prævention i hele behandlingsforløbet . Denne medicin kan forårsage alvorlige fødselsdefekter .

4 .
Synk tabletten hel . Må ikke knuses eller bryde medicin .
5 .
tage medicinen med et måltid . Accutane er ofte ordineret som en gang eller to gange dagligt . Tage medicinen på samme tidspunkt hver dag for at hjælpe holde tidsplanen og undgå mangler en dosis .
6 .

Undgå at drikke alkohol , mens De tager isotretinoin .
7 .

Hold øje med tegn på bivirkninger . Nogle almindelige bivirkninger for Accutane omfatter døsighed og et fald i nattesyn .
8 .
Brug solcreme og bære beskyttelsestøj samtidig i solen. Accutane kan forårsage en øget følsomhed over for solen.
9 .
Tag , hvis kvindelige , månedlige graviditet test , mens du bruger medicinen .
10 .

Vær opmærksom på huden for tegn på acne healing . Ved første start medicinen , kan den acne synes at forværres. Dette vil aftage med tiden og er ikke tegn på, at behandlingen ikke virker .
11 .
Fortsæt med at tage medicinen , indtil acne rydder op , eller indtil dosis er reduceret , og ophørte med læge . En typisk løbet af medicinen er fire til fem måneder .
12 .
Vask huden dagligt med en mild sæbe og vand dagligt at rense huden.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------