Position: sygdoms > sove >

hvordan man får en retssag par kontaktlinser

   Det lyder måske let at få en retssag par kontaktlinser , faktisk er mange øjne læger endda give et forsøg par at patienter, men det faktisk er ikke noget, at du blot gå til lægen og sige , du ønsker . Der er skridt at tage for at få et spor par kontaktlinser . Hvis du aldrig har slidt kontakter før, vil du ønsker retssag par , før du rent faktisk køber et års forbrug . Kontaktlinser er dyre , selvom du har optisk forsikring , så du vil være sikker på at du rent faktisk kan bruge kontaktlinser .
1
Udskriv en kupon til en gratis prøveversion par kontaktlinser . . Du kan få dette fra kontaktlinser ' hjemmeside , og du kan vælge den type af linser du synes er bedst egnet til dine behov . For eksempel , hvis du ønsker kontakter , som du kan sove med , kan du angive retssagen parret du var overvejer at få . Nogle læger vil ikke kræve, at du har en kupon , men nogle vil .
2 .
Få dine øjne kontrolleret af lægen . Du kan simpelthen ikke få kontakt linser uden en check fra lægen . Dette er for at være sikker på at du får den objektiver, der passer til dine øjne . Hvis du har en stigmatism , du har behov for forskellige kontakter, end nogen uden. Lægen tager målinger før du kan få retssagen par kontaktlinser .

3 .
Giv lægen dit optiske forsikring oplysninger . Hvis du ikke har en forsikring for dine øjne , kan du blot ønsker at holde fast i dine briller . Betale en øjenlæge ud af lommen for en check- up kan være meget dyrt , og du kan ikke få en retssag par linser uden en check-up . Have din recept til dine briller er ikke nok . Kontaktlinser er målt til dine øjne , og de ville være meget ubehageligt ellers .
4 .
Prøv retssagen par kontaktlinser . Den læge kan vise dig hvordan man kan sætte kontakterne i øjet , og hvordan du fjerner dem . Hvis du har problemer , skal du måske til at øve et par gange .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------