Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan afgøre om du har brug for at sænke kolesteroltallet

  Høje kolesteroltal er ikke kun skidt for din generelle sundhed , men har højt kolesteroltal kan betyde, at du er bejle et hjerteanfald . Vide , før det bliver et problem kan forhindre nogensinde at have de problemer , der opstår senere, da lægerne begynder at give dig medicin for at få dine tal ned , og du har folk fortæller dig at ændre hele dit liv
1 .
Vær opmærksom på advarsler fra lægen . , Mens læger ikke kunne have sat dig på medicin til at sænke kolesteroltallet , hvis de nævner noget , der lyder som om du har et højt antal , bør du være opmærksom . Læger kun give medicin, når dit kolesteroltal er for højt , og de tror ikke, kost og motion vil være nok til at få antallet ned til det normale niveau . Hvis de begynder at tale om at spise sundt eller selv om de blot siger, at dit kolesteroltal er lidt højere, bør du begynde at skride til handling på dette tidspunkt , før det er et problem .
2 .
Kig på tallene selv . Når din læge har en test for dit kolesterol , du ønsker at vide , hvad tallene er . En læge fortæller dig sin høje er ikke det samme som at se for dig selv , at antallet en høj. Når du ser de høje tal , så kan det hjælpe til at motivere dig . Det er forskellen mellem at være fortalt at fastsætte noget og se for dig selv , at det skal gøres . Når du får at vide , kan du ignorere det, indtil det er for sent at rette .

3 .
Anytime du er sat på medicin til at sænke dit kolesterol , det er et tegn på, at du skal tage handling straks . Det er ikke godt at udskyde at tage handling, når du har været medicineret . Den medicin betyder, at din kolesterol er høj , og højt kolesteroltal er ikke et godt tegn . Det ultimative mål er at få dit kolesteroltal i alt mindre end 200 og dine gode kolesterol over 60 år.

gode råd og advarsler


 • Hvis lægen sætter dig på medicin , ikke ikke stoppe den medicin uden at tale med din læge først , også selvom dit kolesteroltal er tilbage til normale niveauer. Pludselig stopper medicin kan være dårligt for dit helbred .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------