Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan finde løsninger , der virker for en almindelig forkølelse

  Desværre er der ingen kur mod almindelig forkølelse , men der er effektive retsmidler , der kan lindre forkølelsessymptomer . Effektive retsmidler , som vil få dig følelsen bedre snart er relativt billig . Disse enkle hjem retsmidler er lige hvad lægen bestilt og adresse den værste kulde symptomer-ondt i halsen , hoste , tilstoppet næse , og træthed

Du skal bruge: .
Soft ansigtsservietter
. Hot grøn te .
Honning.
Hønsekødssuppe .

Søvn .
Tranebær juice eller kosttilskud .
Fiskeolie ( omega 3 supplerer ) .
Salt til at gurgle .
hvidløg eller hvidløg kosttilskud .

Netti pot eller nasal Vandingmaskine .


1 .
Forkæl din hals . Prøv at gurgle med varmt saltvand tre til fire gange om dagen . Sip på varme drikke , som varmt grøn te eller varm citronsaft sødet med honning .
2 .

Stille din hoste . En varm drik ofte er nok til at berolige en hoste . Hvis du ikke har let adgang til en varm drik forsøge at sutte på en hård slik eller en hoste dråbe .
3 .
Un -stuff næsen . Mange mennesker har haft succes med nasal kunstvanding til un-stuff bihuler . Du kan bruge en nasal Vandingmaskine eller en Netti gryde . En anden mulighed er at spise nogle dampende hønsekødssuppe . Køb og brug bløde ansigtsservietter , så du ikke irriterer din næse . Mærker, der har tilføjet lotion eller aloe er gode valg , når du hele tiden nødt til at blæse din næse .
4 .
Få masser af hvile . Selv hvis du ikke er træt , så prøv at give din krop til at hvile og komme til hægterne . Blive hjemme fra arbejde . Kæle med et blødt tæppe og en engagerende bog .
5 .
Boost dit immunsystem med kosttilskud . Tag tranebærsaft , tranebær kosttilskud , og fiskeolie kosttilskud for at øge dit immunsystem . Nogle mennesker tror, at hvidløg også giver en naturlig løft til immunsystemet . Hvidløgstilskud er tilgængelige for folk , der ikke kan mave smagen af frisk hvidløg .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har en kold det skal stilne af i fire til 10 dage .
 • Hvis du har feber så du ikke har en forkølelse. Du sandsynligvis har influenza.
 • Hvis du har åndedrætsbesvær se en læge . Det kan være en indikation af noget mere alvorlig end en kold eller det kan betyde, at du har udviklet en bakteriel infektion , der kræver antibiotika .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------