Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan genkende gastroparese

   Gastroparese er en mave lidelse , hvor maven ikke tom godt eller slet . Det er almindeligt i nogle mennesker med bestemte sygdomme såsom diabetes på grund af høje blodsukkerniveauer .
Min artikel vil fortælle dig , hvad symptomerne er, og hvordan har det diagnosticeret

Du skal bruge: .
mave tømning undersøgelse
.


1 .

En af de første tegn på at have gastroparese er , at maven føles fuldstændig ligegyldigt hvad . Du ville aldrig bemærke, at den var tom , og i stedet altid har en alt for fuld og ubehagelig følelse .
2 .
Det er meget almindeligt at have sure opstød problemer med denne betingelse , som kun giver mening, idet mad vil bakke op , når maven ikke tom . Mad er ofte gæret inde i maven , der forårsager flere reflux problemer .
3 .
Der er normalt forstoppelse med denne mave tilstand. Når mad er ikke ved at blive fordøjet via maven , skal du gøre tarmene ikke modtage noget at sætte ud.

4 .
Opkastning maden backup er fælles . Når maden sidder i dagevis , og maven er alt for fuld , en masse af det indhold, du har spist kommer op fra dag før .
5 .
Diagnosticering dette problem, hvis du har disse symptomer er virkelig ikke så kompliceret . Du bliver nødt til at gennemgå en speciel test , hvor du spiser et særligt måltid , der indeholder særlige radioaktive stoffer . X-stråler er der taget for at se, hvis du fordøjer eller ej, og så vil de se, hvor maven ikke at tømme ud .
6 .

Hvis dette problem er blevet diagnosticeret, så der er behandlinger , der skal gøres. En af dem er en speciel diæt , hvor man spiser mad , der er let at fordøje . Medicin kan også gives i nogle tilfælde .
Hvis problemet er meget alvorligt , så kirurgi kan gøres en gastrisk stimulation enhed er sat ind til maven for at gøre det tømme fødevarer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------