Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan sænke kolesterol uden væsentlige ændringer i din livsstil

   Ændringer i livsstil er en af de sværeste former for ændringer for en person at gennemføre . Det er ikke kun fordi det tager rigtigt arbejde , men også på grund af det faktum, at det tvinger en person til at gøre noget anderledes , end de måtte ønske . Gør en meget stor livsstilsændringer er en af de største problemer at sænke kolesterol . Det synes lettere at bare pop en pille i munden og fortsætter , ignorerer bivirkninger og fortsætte bejle for hjertesygdomme . Du behøver ikke at foretage store ændringer i livsstil for at sænke dit kolesteroltal og stoppe bejle at hjerteanfald .
1
Toss nogle hvidløg i din mad . . Når du er madlavning , eller selv når en ægtefælle er madlavning , bare tilføje en fed eller to af hvidløg . Dit hjerte vil takke dig for dette lille bitte supplement til dine måltider , fordi det er fantastisk til at sænke kolesterol og hjælpe dit hjerte . Du behøver ikke at tilføje meget , bare en fed eller to en gang eller to gange om dagen , vil gøre en enorm forskel . Det vil bidrage til at forbedre smagen af mange fødevarer også .
2 .
Når du er på en restaurant , drikke lidt mindre alkohol . Mens de fleste vil fortælle dig at stoppe med at drikke helt , der kan opfattes som sociale selvmord , kan du blot sænke det beløb, du spiser . Medmindre din læge fortæller dig andet , hvis du vil have en drink mens han var ude med vennerne , gå videre og har en . For kvinder , bør du stoppe ved en drink og mænd skal stoppe på to . Det er faktisk sundt for de fleste mennesker . Husk, mine damer , at hvis du drikker , er du tilføjer risikoen for brystkræft , så hvis dette kører i din familie , kan du styre klar helt . Det er ikke nødvendigt for at sænke kolesterol , men for andre sundhedsmæssige betingelser uden alkohol er den bedste måde at undgå dem , så afhængigt af dit helbred og familie historie, kan du stadig ønsker at skære ud alkohol .

3 .
Gå en tur hver anden dag . Dette er en stor øvelse , at folk kan gøre uden at sætte meget ekstra indsats . Det kan også bruges som en fantastisk måde at forbedre socialt . Du kan gå en tur med en ven eller et familiemedlem , der giver dig mulighed for at tale med nogen, og gøre din tur mere behagelig .
4 .
Grab sunde snacks til at tage for on- the-go tidsplaner . Uanset hvor travlt du har , hvis du får sunde snacks til at tage med du kan lide cashewnødder, valnødder eller andre lignende snacks , vil du gøre dit hjerte og kolesteroltal en masse gode . Dette kan bidrage til at bremse sult , indtil du har en chance for at spise et rigtigt måltid , især med proteinrige nødder , og det sænker dit kolesteroltal uden ekstra indsats fra din side .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------