Position: sygdoms > sove >

hvordan man skal behandle med insulin resistens

   Beskæftiger sig med insulin resistens kan være virkelig en udfordring for de fleste mennesker . Der er nogle ting, du kan gøre for at rette det , før det bliver fuldstændig blæst diabetes

Du skal bruge: .
Sunde fødevarer, der indeholder friske grøntsager og masser af komplekse kulhydrater
. .


1 .

Et af de største problemer , der forårsager insulinresistens er fedme . Når en person er alvorligt overvægtige eller endda fede , dette skaber problemer med insulin nå de celler til at sænke blodsukkeret . Så det første man skal gøre , er at tabe sig i et forsøg på at løse problemet .
2 .
Fokus på komplekse kulhydrater i stedet for de mere simple kulhydrater på din vej til at spise rigtigt . Komplekse kulhydrater giver ikke den skarpe anledning til blodsukker , da raffineret sukker vilje. Din komplekse kulhydrater omfatter kilder , såsom bælgfrugter , hele kerner og havre , og hvede .
3 .
Nogle vitaminer kan også hjælpe dig med insulinresistens . En af disse vitaminer er krom . Chrom er en type af små ( spor ) mineral, der har vist sig at sænke blodsukkeret , og hjælpe metabolisme i mennesker ved at gøre dem mere følsomme over for deres eget insulin .
Magnesium heller ikke blot kan hjælpe ordentlig metaboliske af blodsukkerniveauet , men det hjælper regulere blodtrykket så godt. Du bør omfatte 400 mg af dette mineral i din daglige kostplan .

4 .
Gåture kan også hjælpe insulinresistens da , hvad det gør , er at få insulin i cellerne , som får dig til at reagere til din egen insulin . Udgifter på mindst 15 minutter om dagen gang er fordelagtigt med denne tilstand.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------