Position: sygdoms > sove >

tegn og symptomer på blodmangel iltmangel

   Anæmiske hypoxi er en tilstand, hvor det arterielle blodtryk er normalt , men der er en mindre end normal mængde af den samlede ilt i blodet . Der er flere potentielle årsager til anæmiske hypoxi , herunder hjertestop , kulilteforgiftning , kvælning og kvælning . Søge lægehjælp straks bør du udvise tegn og symptomer på anæmiske iltmangel .

Hovedpine

Hovedpine associeret med anæmisk hypoksi er ofte alvorlige og komme pludseligt . Som de normalt ikke reagerer på over -the-counter smertestillende medicin , såsom aspirin , Acetaminophen og ibuprofen . Normalt er hele hovedet gør ondt og føles som om det er dunkende.

Cyanose

Cyanose , den blå misfarvning af huden , er ofte til stede i læber og negle senge af en person med anæmiske hypoxi . Cyanose opstår, selvom huden kan føles varm at røre ved . Dette skyldes, at blodet flyder normalt , og derved holde området varm , men ikke bære tilstrækkelig ilt .

Kvalme

Svær kvalme ofte opstår pludseligt hos personer med anæmiske hypoxi . Opkastninger kan ofte resultere .

Åndenød

Åndenød ofte forekommer i tilfælde af anæmiske hypoxi på grund af mangel på cirkulerende ilt i kroppen . Sværhedsgraden af åndenød stiger mængden af ilt i blodet falder .

Træthed

Svær træthed er ofte forbundet med anæmisk hypoksi . Uden ilt musklerne kan ikke i tilstrækkelig grad generere den nødvendige energi til at fungere ordentligt , derfor resulterer i ekstrem træthed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------