Position: sygdoms > sove >

vitamin E & sprukne læber

   Sprukne læber kan være et fælles problem for alle på ethvert tidspunkt af året , især om vinteren . Selv om der er en hel del metoder til at håndtere denne betingelse , E-vitamin behandlinger for sprukne læber er et af de mest effektive

Årsager og symptomer


Drastiske tryk, fugtighed og temperatur ændringer , allergi over for ethvert stof , herunder fødevarer og kosmetik og sågar følelsesmæssig stress kan føre til sprukne læber . Huden på læben begynder at skalle af eller skaller , der i ekstreme tilfælde kan føre til blødninger .

Vitamin E Gel


E-vitamin gel kommer i kapsler . Bryde en kapsel og anvende gelen direkte til sprukne læber til heling af området . Efterlad natten regelmæssigt for fugtbalance læber til at vende tilbage til normal .

Ricinusolie og E-vitamin


Et andet E-vitamin middel mod sprukne læber , er at blande en teskefuld ricinusolie og indholdet af en E-vitamin kapsel og gælder på sprukne læber .

Honning og E-vitamin

Ligesom ricinusolie , en lignende kombination af honning og vitamin gel , der anvendes natlige til sprukne læber kan afhjælpe problemet . Denne E-vitamin kur for skællet læber kan bruges som en forebyggende foranstaltning for .

Lip Balms og læbestifter

Visse læbe balms og læbestifter er beriget med E-vitamin også . Erstatte regelmæssig kosmetik med disse specialprodukter læbeplejeprodukter hjælp i sygepleje sprukne læber tilbage til sundhed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------