Position: sygdoms > sove >

bursitis hofte infektion

   Hip bursitis opstår, når væskefyldte bursa sæk bliver betændt på grund af friktion mellem en sene og knogle . Mest hippe bursitis er forårsaget af gentagne stress på hofteleddet eller aldring. Dog kan nogle mennesker udvikler hip bursitis fra en infektion , som kaldes septisk bursitis

Du skal bruge: .
Sko, der passer ordentligt
. .

Funktion


Mest bursitis hip infektioner i trochanteric slimsækken sac , som er placeret på den større trochanter ben , et knoglefremspring på ydersiden område af hofte , ifølge Cleveland Clinic .

Identifikation


Bursitis hip infektioner er ekstremt sjældne, og er forårsaget af mikrober , der skal undersøges og diagnosticeres i et laboratorium .

typer behandling


Bursitis hofte infektioner eller septisk bursitis behandles normalt med antibiotika efter diagnosen er bekræftet . Ofte er disse antibiotika skal gives intravenøst at være effektive .

Andre typer af behandlinger

Hvis de antibiotika, ikke for at afhjælpe hip bursitis symptomer , kan en læge behov for at gennemføre gentagne aspirationer af de inficerede væske , der kræver udarbejdelse inficerede synovialvæske ud med en nål . Personer med mere alvorlige infektioner kan have behov for at få deres bursa sæk fjernes kirurgisk .

Overvejelser

En læge vil normalt have en knæskal hofte infektion patienten tage anti-inflammatoriske medicin såsom ibuprofen eller naproxen for smerte og inflammation . Kortison skud kan lindre mere alvorlige smerter . Når infektionen er væk , vil en patient med tiden blive tilskyndet til at udøve og øge mobiliteten og styrke i hoften .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------