Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan holde sig vågen i klassen

   Lad mig gætte , du har trukket en alt Nighter , og du forsøger at holde sig vågen i klassen , ikke? Der er mange måder at holde sig vågen i skolen uden at fremkalde koffein eller nogen anden receptpligtig medicin , der kan give bivirkninger . Der er mange forskellige ting, du kan gøre for at holde sig vågen gerne holde dig i en oprejst position eller tasking en rask gåtur før klassen vil arbejde så godt . I mellemtiden , så sørg for at du ikke holde op så sent længere og være sikker på at få mindst 8 timers søvn om natten .
1
Besøg din lokale børneklub og få nogle vitaminer . . Jeg vil foreslå at få en multi vitamin pack og være sikker på at tage dem med mad altid to gange hver dag . Vitamin B er anbefales, da det er bevist, at øge din energi niveauer . Dette er en fantastisk måde at holde op i klassen uden medicin eller koffein .
2 .
Ca. 30 minutter før hver klasse , skal du sørge for at tage en hurtig tur og drikke vand så godt. Dette vil holde dig opdateret . En anden god måde er at gøre sprællemænd . Hvis du virkelig ønsker at holde sig vågen i skolen , kan du prøve at gøre dette i dit klasseværelse , men kun fem minutter før klokken ringer . Dette vil gøre du føler dig energisk , uden følelsen af træthed efter en træning .

3 .
Undersøgelser tyder på, det kunne være din madras , selvom du får 8 timers søvn hver nat . Fjedrene kan blive brudt , og dermed mangler den nødvendige støtte for din krop. Sørg for, at din madras er ikke ældre end 5 år gamle , og hvis ja-det er tid til en ny
Før du forlader dit kollegieværelse eller hjemme , så sørg for temperaturen ligger lidt under 70 grader . . Vi ønsker ikke, at rummet for varmt , da dette vil medføre, at du bliver søvnig og chancerne er det vil blive endnu vanskeligere at holde sig vågen i klassen . Du kan tale med din lærer om dit problem og spørg hvis du kunne bringe en fan med dig for at hjælpe dette problem .
4 .
Hvis du vil have en langsigtet måde at holde sig vågen i skolen , starter med at spise sundt . Det betyder, skåret ud alle dine junkfood som Doritos og eventuelle fastfood . Har en salat hver dag med et personligt touch til det . For eksempel , y hvisou lide at spise bananer eller din foretrukne mandler-blande det op nu! !
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------