Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan klare op overbelastning på grund af emfysem

  Der er en række årsager til vejrtrækningsbesvær , men emfysem er speciel , fordi den er progressiv og uhelbredelig . Et symptom på emfysem er kronisk brystet overbelastning , med overskydende slim opbygge hele lungerne . For at gøre hverdagen aktivitet mere behageligt , bør du anvende et sæt af behandlinger , der kan hjælpe dig udvise noget af den overskydende slim og forhindre dens opbygning

Du skal bruge: .
Læge
Åndedrætsterapeut .
Pebermynte eller kamille te .
Guaifenesin .

Tinktur af bukkehorn frø .


1 .
Stop rygning . Din læge vil kunne hjælpe dig håndværksvirksomheder et rygestop -program til at hjælpe dig med at bryde den vane og forebygge tilbagefald . Eliminering tobaksvarer er absolut afgørende, hvis du har emfysem .
to .

Se din læge , som kan henvise dig til en åndedrætsterapeut . Øv arbejdsstillinger og vejrtrækning teknikker terapeuten lærer dig .
3 .
Tag guaifenesin , slimløsende som kan hjælpe dig opdrage og udvise overskydende slim . Din læge kan også tilføje pseudoephedrin , kortikosteroider og inhalatorer , men guaifenesin er let tilgængelige i håndkøb .
4 .
Tag tinktur af bukkehorn frø , som i små doser fungerer som en bronkodilatator ( åbner dit luftvejene ) og i større doser fungerer som en slimløsende . Få dette på en helsekostforretning eller fra en farmaceut og følg dosering retninger .

5 .
Vigtigst , drik masser af klare væsker , herunder pebermynte eller kamille te , og især masser af vand . Væsker bidrage til at forhindre opbygningen af overskydende slim og gøre det lettere at udvise .

gode råd og advarsler


 • Informer alle dine læger om, hvad medicin du tager , herunder over-the-counter medicin og kosttilskud .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------